Muğla´nın Marmaris ilçesinde iki gün önce alkol bağımlılığı nedeniyle işten atıldığı iddia edilen Zonguldaklı Süleyman Partal, parkta ölü bulundu.
Olay, Ulusal Egemenlik Caddesi’nde Sağlık Grup Başkanlığı önünde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, 51 yaşındaki Süleyman Partal, kısa bir süre önce memleketi Zonguldak´tan çalışmak için Marmaris´e geldi. Bir otelin restoranında garson olarak işe başlayan Partal, ancak alkol bağımlılığı nedeniyle 2 gün önce işten atıldı. Kalacak yeri olmayan Partal parklarda yatmaya başladı. Sabah saatlerinde Sağlık Grup Başkanlığı önünde bulunan parka gelen Partal, burada alkol almaya başladı. Öğleden sonra iş arkadaşı S.K, Partal´ı merak edip parka geldi. S.K,, arkadaşının hareketsiz halde yüzüstü yattığını görünce 112´ye ve polise haber verdi. Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde adamın öldüğünü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin başucunda çok sayıda ağrı kesici ilaç buldu. Partal´ın alkol ile birlikte aldığı ilaç yüzünden yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.
Partal´ın iş arkadaşı S.K, "Süleyman abiyle aynı otelde çalışıyorduk. 2 gün önce işi bıraktığını söyleyip lojmandan ayrıldı. Buradan gelip geçerken parkta görüyordum. Bugün yine geçerken yanına uğradım. Morarmış bir halde yatıyordu. Ambulansa haber verdim" dedi.
Süleyman Partal´ın cenazesi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Polis, yalnız yaşayan Partal´ın yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.
Editör: Pusula Gazetesi