Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ev sahipliğinde, “Eşi Vefat Etmiş Kadınlar, Asker Ailesi ve Öksüz Yetim Yardımı Programları”ndan faydalanan vatandaşlar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe; Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, Kaymakam Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in eşi Şahizer Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Kaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Sevda Kaya, İlçe Nüfus Müdürü Eyüp Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Recep Küçük, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Müftüsü Metin Aykut, Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Özdoğan, daire amirleri ile yardım programlarından faydalanan vatandaşlar ve yakınları katıldı.

Tasavvuf müziği eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

İftar yemeği ile ilgili açıklamada bulunan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, “Düzenlediğimiz iftar yemeğinin amacı, bu kutsal ayın verdiği bereket ve feyz ile bir araya gelmek ve kaynaşmaktır. Hem birlikte iftarımızı açtık, hem de davetimizi kırmayıp gelen misafirlerimizle sohbet ettik. Ülkemizin etrafında yaşanan olayların, ülkemizde de yaşanmamasını temenni ediyor, tüm halkımızın ve İslam aleminin sağduyu, saygı ve iyi niyet çerçevesinde birlik ve beraberliğinin devamını diliyorum. İftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi