Kilimli Belediyespor&[#]8217;un geleneksel hale getirdiği &[#]8216;Ergün Penbe Yaz Futbol Okulu açıldı. Kulübün alt yapısına sporcu kazandırmak ve öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu&[#]8217;na, Galatasaray ve milli takımın eski oyuncusu Ergün Penbe maddi manevi destek veriyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Kilimli Ahmet Serifoğlu Stadı&[#]8217;nda gerçekleştirilen organizasyonda Yaz Okulu&[#]8217;na katılan sporcular ilk kez sahaya indi.
Kilimli Belediyespor Yaz Futbol Okulu&[#]8217;nda Antrenörler Selahattin Bayar, Özkan Ciner, Hayri Kılıçaslan, Hakan Alkan, Sertan Aslan, Mehmet Özkan yönetimde iki aylık futbol eğitimi verilecek. Açılışa Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Cevat Aslankılıç, Aşkın Keskin, Münir Uzundurukan, sporcular ve aileleri katıldı.

ERGÜN PENBE&[#]8217;DEN ALTIN ÖĞÜTLER

Adının verildiği Yaz Spor Okulu&[#]8217;na katılan Ergün Penbe, açılışta minik sporculara öğütlerde bulundu. Kendisin de Kilimli Belediyespor&[#]8217;un alt yapısından yetiştiğini hatırlatan Eski Milli futbolcu, çocuklara başarıya ulaşabilmeleri için altın öğütlerde bulundu. Çocuklar türk futbolunun eski yıldızıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Açılışta futbolculara hitaben konuşma yapan Ergün Penbe şu ifadelere yer verdi, &[#]8220;Bende başladığımda sizin yaşlardaydım yaklaşık 10 sene bu kulübe hizmet ettim ardından Gençlerbirliği´nde transfer oldum oradan da Galatasaray&[#]8217;a gittim. Hedeflerim vardı her zaman. Hedefleriniz doğrultusunda yeteneğiz de varsa ilerlemeniz ve çok çalışmanız gerekiyor. Bende sizin yaslarınızdayken futbolu çok seviyordum. Bazen aileleriniz istemeyebilir futbol oynamanızı ama bu sizin içinizde olması gerekiyor ben çok istiyordum. Önünüzde çok engeller çıkacak önemli olan ne kadar istediğiniz. Çok seviyorsanız futbolcu olacağım diyorsanız hiç bir şey sizi yıldırmayacaktır. Karşınıza bi şans çıktığı zaman iyi değerlendirmeniz de önemli olacaktır. Buradan birçok yıldız futbolcu çıktı Hakan, Özkan, Atilla, Sertan, Ersan&[#]8217;la bu sahada birlikte mücadele ettik. Bu isimlerden şanslı olanlardan biride bendim. Umarım sizler arasında Türk futboluna kazandıracağımız isimler olur. Futbol gerçekten çok güzel meslek dünyaya yeniden gelsem yine futbolcu olmak isterim. Hepinize başarılar diliyorum temennim güzel bir spor yaşantınız olur.&[#]8221;

HAYRANINA TELEFON SÜRPRİZİ

Galatasaray ve milli takımın eski oyuncusu Ergün Penbe, Zonguldak&[#]8217;ta yaşayan hayranına sürpriz yaptı. Kendisine hayran olan Seda Kara&[#]8217;yı telefon arayan Ergün, ardından Kilimli&[#]8217;ye davet ederek jest yaptı. 2. Lig Bayanlar Futbol Ligi ekibi Zonguldak Gençlik Merkezi Spor&[#]8217;un formasını giyen Seda, hayran olduğu Ergün Penbe&[#]8217;yle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Seda, eski yıldız futbolcuyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Seda, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta şu ifadelere yer verdi: &[#]8220;Ergün abi cansın sen can Adam gibi adamsın Ergün abi Allah´ın izniyle hayaller elbet bir gün gerçekleşir demiştim Allah´ın izniyle gerçekleşti Hala inanamıyorum seninle tanıştığıma Seni çok seviyorum ERGÜN PENBE&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi