AK Partili Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a yaptığı ziyarette, partisinden istifa ederek CHP’ye geçeceği yönündeki iddiaları yalanladı. Bunların dedikodudan ibaret olduğunu söyleyen Başkan Uysal, Zonguldak’a gelene kadar bu söylentileri duymadığını da ifade etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal konuşmasında şunları söyledi:

“Gündem çalkalanıyormuş. Sayın Başkanımızla beraberim ve dimdik burada oturuyorum. Benim basında çıkan dedikodulardan haberim yoktu. Ereğli’de de böyle bir şey yoktu. Bende ilk defa duydum ve şaşırdım. İnanın 4 Belediye Meclis üyesinin istifası da yok. Bunun dedikodusu bile yok, ama nereden, nasıl çıkıyor, bilmiyorum. Ben aslında çok iyi matematik bilirim, ama bu sayıyı nasıl çıkarttılar, bilmiyorum. Bizim Kurucu Genel Başkanımızın çok konuşmalarında da geçer. Her dedikoduya kendimizi kaptırırsak, işimizi yapamayız. Ben her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almışımdır. Onları girmiş oldukları çamurda bırakalım ki, orada oksijensiz kalsınlar. Bizim işimiz hizmet. Seçilmiş bir Belediye Başkanıyım ve AK Parti’nin Belediye Başkanıyım. Ben, benden beklenen beklentilere en üst düzeyde cevap vermek için 24 saatimi işime vermek durumundayım. Bunlar gerçeği olmayan şeylerdir.”

TOSUN: “HÜSEYİN UYSAL AK PARTİMİZİN BELEDİYE BAŞKANIDIR”

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise, “Çok kıymetli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal yine bizden hızlı davrandı. Seçimler bitti ve ilçelerimizi tek tek gezecektik. Özellikle kendisini ziyaret ederek, seçimlerde gösterdiği büyük gayretten dolayı tebrik edecektik. Tekrar teşekkür ediyorum. Kendisi AK Partimizin Belediye Başkanıdır. Çalışkan bir Belediye Başkanı ve her zaman bizleri ziyarete geliyor. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi