Zeki Çakan’dan mesaj var…

Milletvekili seçilen Zeki Çakan, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla teşekkür etti. MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, MHP teşkilatına çalışmalarından, Zonguldak halkına teveccühlerinden, basın mensuplarına halka ulaşmasını vesile olduğundan teşekkür ederek hizmet sözü verdi.

Milletvekili Zeki Çakan’ın açıklaması şu şekildi:

“Saygıdeğer Hemşehrilerim,

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleşen genel seçimlerde yüreği vatan, bayrak ve millet aşkıyla çarpan Zonguldak halkı sandığa giderek, oyunu en güzel şekilde kullanmıştır. Seçim sonuçlarının, ülkemize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Seçim süresince, gece ve gündüz demeden üstün gayretle çalışan, başta il başkanımız olmak üzere, tüm ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Ülkü ocaklarımıza, kısacası tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.

Siyaset uzun ince bir yoldur. Bu yolda ilerlerken her zaman engeller çıkabilir. Ancak önemli olan, bu engelleri aşarak ve çok çalışarak başarıya ulaşabilmektir.

Halkımızın bize ve partimize olan güven ve teveccühüne layık olabilmek için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizin sözünü verirken, destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bizi kendilerine hizmet için görevlendiren çok değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca benimle birlikte fedakarca çalışan partimizin değerli milletvekili adaylarına, sandık kurullarımızda görevli bulunan tüm arkadaşlarımıza, bizlerin sizlere ulaşmasında büyük emekleri olan değerli basın mensuplarına, sosyal medyadan bizleri takip eden ve destek mesajlarını bizlerden esirgemeyen takipçilerimize ve yanımızda olan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: Pusula Gazetesi