3 BÜYÜKLERİN PEŞİNE LİGİ BİTİRMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK BAŞARI

5 sezondur İstanbul Başakşehir´in formasını giyen Zonguldaklı Enver Cenk Şahin, en büyük hayalinin A Milli Takım´da oynamak olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Ligi´nde sezonun bitmesiyle tatilinin bir bölümünü memleketi Zonguldak´ta geçiren kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş´ın ardından ligi 4´üncü sırada bitirmelerinin büyük başarı olduğunu söyledi. Avrupa Ligi´nde mücadele edeceklerini belirten Şahin, "İki ön eleme maçımız olacak. Bizim için başarı gruplara kalmak olur" dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM A MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK

2010´dan bu yana İstanbul Başakşehir´de oynadığını belirten Şahin, sözleşmesinin 2019´da sona ereceğini söyledi. U-16, U-17 ve U-20´de toplam 14 kez milli formayı giydiğini ve 5 gol kaydettiğini belirten Cenk Şahin, şöyle konuştu:
"En büyük hayalim A Milli Takım´da oynamak. Şuanki hedefim bu. Umarım bunu gerçekleştiririm. Fatih Terim, ligde çok süre alan futbolcuları A Milli Takıma kazandırıyor. Bu sezon bazı maçlarda 11´de başladım, bazılarında sonradan girdim. Daha fazla süre aldığım zaman, iyi işler yaptığım zaman milli formanın çok uzak olduğunu düşünmüyorum. Çünkü, Fatih Terim gençlere önem veren bir hoca. Umarım bunu başarırım."

Editör: Pusula Gazetesi