Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün hatalı sollama yaptığı motosiklet devrilerek 50 metre sürüklendikten sonra yol kenarında park halindeki jandarma aracının altına girdi. Yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, sürücünün motosikletle birlikte yerde sürüklendiği görülüyor.

Kaza Bağlık Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erdemir caddesinden şehir merkezi istikametine seyir eden İsmail Korkut Kumaş (29) idaresindeki 67 UF 516 plakalı motosiklet Meydanbaşı Caddesi’nde sollama yapmak isterken viraja hızlı girince devrildi. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü ve motosiklet bir süre yerde sürüklenirken, motosiklet yol kenarında park halindeki jandarma aracının altına girdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ilçedeki özel hastaneye kaldırdı. Motosiklet sürücüsü buradan da Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumun ağır olduğu öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kaza anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde sürücünün sollama yaparak viraja hızlı girdiği sırada motosikletin devrildiği ve sürücü ile birlikte yerde sürüklendiği görülüyor. Kaza yapan motosiklet sahibi tarafından olay yerinden alınırken polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi