Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, Tahsil Çağındaki Gençlere Hizmet Derneği’nin düzenlediği “10’uncu Geleneksel Zonguldak Kermesi”ni ve mezun olduğu Zonguldak Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

“BU DERNEKLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kermes ziyaretinde konuşan ve yardıma muhtaç öğrencilere yardım amacıyla düzenlenen kermesten alışveriş yapan Çakan, “Devletimize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmek için, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve Türk milletinin bayrağının devamlı dalgalanması için yetiştirilen gençlerimizin yardımlarına koşan bu derneklere teşekkür ediyorum. Her zaman ve her yerde yardıma ihtiyacı olan gençlerimize ve bu tür derneklere yardımcı olacağım. Kardeşlerimiz evlerinde yaptıkları, bin bir çaba ile alın teri iler ortaya koydukları bu ürünleri, çocuklarımızın geleceği, ihtiyaç sahipleri öğrencilere yardım için burada satıyorlar. Allah hepsine kolaylık versin ve hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

“SANAT OKULUNUN BİZE KATTIĞI ŞEYLER ÇOK”

Çakan, kermesten aldığı bir tepsi baklavayı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ne götürdü. Baklavayı Okul Müdürü Burhan Koyu’ya veren Çakan, sanat okulu mezunu olduğu için çok şanlı olduğunu ifade etti.

Çakan, “Sanat okulu mezunu olmamın çok büyük yararlarını gördüm. Belirli konularla ilgili mesleki bilgilerinin olmadığı fakat mesleki bilgisi olmuş gibi bazı okullardan mezun olan arkadaşlarımız diplomayı aldıktan sonra belirli sıkıntılar içinde oldu. Ben elektronik mühendisi olarak mezun olduğumda Zonguldak belediyesine başladığım. Zonguldak’ta şehir şebekesinde meydana gelen arızalar trafoların bakımında pek yabancılık çekmeden okulun bize öğrettikleriyle çok daha rahat mühendislik yapabildik. Sanat okulunun bize kattığı şeyler çok o yüzden unutmadık bugün sizleri ziyaret geldik” dedi.Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Burhan Koyu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çıktığı bu yolda başarılar diledi. Ziyaretin ardından MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan, okul öğretmenleri ile bir araya gelerek destek istedi.





Editör: Pusula Gazetesi