Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Karaelmas Gazeteciler Dernek Başkanı, Zonguldak Platformu Sözcüsü Osman Sav ve Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün&[#]8217;ün de içinde bulunduğu Zonguldak heyeti, Üsküdar&[#]8217;da açılan Zonguldak standını ziyaret etti.

Zonguldak Kömürspor&[#]8217;un İstanbulspor ile yaptığı maç için İstanbul&[#]8217;da bulunan Zonguldak heyeti, İstanbul Devrek Pendikliler Derneği Başkanı Ziya Öncan&[#]8217;ın daveti üzerine Üsküdar&[#]8217;da Yöresel Günler Festivali kapsamında açılan Zonguldak standını ziyaret etti. Stant Koordinatörü Devrekli El Sanatları Ustası Hasan Kapusuz ile bir süre sohbet eden heyet birlikte fotoğraf çektirdi.

İstanbul Üsküdar Belediyesi&[#]8217;nin düzenlediği Yöresel Günler Festivaline katılan heyet Ereğlili olan Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü Koordinatörü Mehmet Duman&[#]8217;ı da ziyaret edip başarılar dilerken bu tür etkinliklerin Zonguldak&[#]8217;ın tanıtımı için önemine vurgu yaptılar. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ziya Öncan ve Metin Kara&[#]8217;yı gayretlerinden dolayı tebrik ederken Zonguldaklı olan Mehmet Duman&[#]8217;a yöre tanıtımına katkıda bulunduğu için teşekkür etti.

Maçta da yalnız bırakmayan İstanbul Devrek Pendikliler Derneği Başkanı Ziya Öncan ve İstanbul Devder Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kara heyete eşlik ederek katkıda bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi