Edinilen bilgiye göre, Zonguldak-Ankara karayolunda seyir halinde olan Bahaddin S.yönetimindeki 67 NU 777 plakalı otomobil ile Devrek ilçesi istikametine giden Fehmi E. idaresindeki 67 TH 225 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otomobil hurdaya dönerken sürücüsü Bahaddin S., Baki S. ve Nevin S. ile kamyonet sürücüsü Fehmi E. ve oğlu Mustafa Burak E. yaralandı. Otomobilin arka koltuğunda bulunan Sebahattin S. ise hayatını kaybetti. Kaza sonrası yaralılar ambulanslar ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne götürülürken, olay yerine gelen jandarma ve polis bölgede çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan karayolunda bir kilometre boyunda araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol temizlenerek tekrar trafiğe açıldı.
Kaza sırasında hayatının film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini ifade eden Mustafa Burak E., yaşadığı korku dolu anları anlattı. Babasının kullandığı kamyonet ile virajı geçtikten sonra üzerlerine karşıdan hızla bir aracın geldiğini gördüğünü ifade eden Burak E., hayatının emniyet kemeri sayesinde kurtulduğunu belirtti. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Mustafa Burak E. şöyle konuştu:
"Babamla Karabük´e gidiyorduk. Devrek istikametine giderken bir viraj vardı. O virajı geçtikten sonra baktık üzerimize hızla bir araç geliyor. Şoför aracı toplayamadı. Ben de o sırada emniyet kemerini takmaya çalışıyordum. Emniyet kemerini bağladıktan sonra araç bize çarptı. Bir anda hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Hemen babama seslendim. Ondan ses gelince yardım istedim. Karşıdaki araçta bulunan bir kişi ölmüş, diğerleri de yaralıymış. Benim boynum, bacağım ve diğer yerlerimde ağrılar var. Babam da ise sadece parmağı incinmiş. Beni o sırada bir ağabey kamyonetten çıkardı. Biraz bekledik, sonra ambulans beni aldı ve buraya getirdi. Çok kötü bir kazaydı."
Burak E. yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Jandarma ve polisin kazayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi