Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan’a Ontemmuz ve Birlik Mahallelilerinden tam destek. Seçim çalışmalarına hız kesmeden ve gece-gündüz demeden devam eden Milletvekili Adayı Zeki Çakan, Ontemmuz Mahallesi’nde kahvehane toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya; MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, partililer ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalleliler Zeki Çakan’a 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde destek sözü vererek, “Bizim oyumuz sizin, bu güne kadar Zonguldak’a yaptığınız hizmetlerin farkındayız. Bundan sonra da bize en iyi hizmeti getirecek olan birisi varsa o da sizsiniz” şeklinde konuştu.

Mahalleliden kendisine destek vermesini isteyen Çakan, “Ben 1995 yılında oturmuş olduğum koltuğa tekrar oturma mücadelesi veriyorum. Benim Allah’a şükür maddi durumum iyi. Daha önce bulunduğum koltuğa oturmak için neden bu kadar mücadele vereyim? Ülkemizin içinde bulunduğu durum malum… Bugün Zonguldak’ımızın hali zaten ortada… Tek bir amaç ve tek bir gaye ile yola çıktım. Buda ülkemi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak, bölgemizi de düşmüş olduğu zor durumdan çıkartmaktır. Bugün ülkemiz ve bölgemiz için taşın altına elimizi tekrar koyduk. Şu ana kadar edindiğim izlenime göre iyi ki de yapmışım diyorum. Çünkü yolda gördüğüm, tanıdığım, tanımadığım herkes böyle bir şeye ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Bölgemizin bir ağabeye ihtiyacı vardı, bu amaçla yola çıktık” açıklamasında bulundu.
Çakan, daha sonra Birlik Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu, vatandaşların evinde çay içen Çakan, “Ülkemiz ve Zonguldak için yola çıktık. Ülkemizi ve bölgemizi yükselteceğimize inancımız her zaman tamdır. Desteklerinizden ötürü de hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi