Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Zeki Çakan, seçim ziyaretlerini Acılık esnafı ile buluşarak sürdürdü. Zonguldak Belediye Başkanlığı dönemini tekrar hatırladığını ve Acılık’ta birçok hizmet etme fırsatı bulduğunu belirten Zeki Çakan, “Bugün Acılık esnafı yaptığımız hizmetlerin karşılığını sevgi göstererek ve bizi bağrına basarak fazlasıyla gösterdi. Biz bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz birileri gibi ‘Yapacağız’ demiyoruz, -cek veya –cak eklerini kullanarak vatandaşımızın karşısına çıkmıyoruz. Biz bu güne kadar yaptıklarımızla vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Çakan’ın Acılık esnafına yaptığı ziyarete; MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Gürkan Gülay, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

“ACILIK ESNAFI BİZİ BAĞRINA BASTI”

Mühendis olarak ilk işine Acılıkta başladığını hatırlatan ve Acılık’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Adayı Zeki çakan, “Benim kamuya hizmet vermeye başladığım ilk yer Acılık’tır. Acılık semti geçmişte hemen hemen bataklık gibiydi. Belediye başkanlığımız döneminde Acılık’a alt yapısı da dahil olmak üzere bir çok hizmetlerimiz oldu. Burada bulunan ve bizi o dönemden hatırlayan esnaf kardeşlerimiz bunların farkındalar ve bizi sevgiyle, kucaklayarak karşılıyorlar. Bugün Acılık esnafı yaptığımız hizmetlerin karşılığını sevgi göstererek ve bizi bağrına basarak fazlasıyla gösterdi. Biz bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz. Zonguldaklı hemşerilerimizin hepsi bizi bu güne kadar bağırlarına bastılar” şeklinde konuştu.

“ZONGULDAK HALKI BİZİ EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ İLE ANKARA’YA GÖNDERECEK”

Zonguldak halkının kendisine güvendiğini ve bu güveni hiçbir zaman sarsmadığını belirten Çakan, “Geçmişte sarsmadığımız gibi, onların bize olan güvenlerini asla sarsmayacağız. Biz birileri gibi ‘Yapacağız’ demiyoruz, -cek veya –cak eklerini kullanarak vatandaşımızın karşısına çıkmıyoruz. Biz bu güne kadar yaptıklarımızla vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizi Zonguldak Belediye Başkanlığı döneminde Zonguldak’a verdiğimiz hizmetlerimiz yerel hizmetlerdir. Daha sonrasında Bartın milletvekili olarak parlamentoda 2 dönem bulundum. Büyük projelerde Zonguldak, Bartın ve Karabük birlikte oldu. Bölgemiz için önem taşıyan ve Türkiye’nin en önemli projelerinden birisi olan Filyos Projesi’nde yer alan en büyük barajı yapmak bana nasip oldu. Biz inanıyoruz, Zonguldak halkı bizi en az 2 milletvekili ile Ankara’ya gönderecektir. Biz Zonguldak halkına inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlara hizmet etmek için yola koyulduk. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıklamış olduğu seçim beyannamesi halkımız için büyük önem arz ediyor. Bu beyannameyi yakından takip edip incelesinler. Bize hak ve oy vereceklerine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi