Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı, “Regaip Kandili” dolayısıyla Gazipaşa Caddesi’nde kandil simidi dağıttı. Etkinliğe, Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) oluşturduğu “Milli İttifak”ın Zonguldak Milletvekili Adayları Yusuf Çetin ve Ahmet Çolak, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, BBP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Kaya, partililer, Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz ile Alperenler katıldı. Etkinlikte, vatandaşlara bin 200 kutu kandil simidi dağıtıldı

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz, yaptığı konuşmada, Regaip Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bazı günler vardır ki, diğer günlerden daha hayırlıdır, manevi olarak daha doludur. Bugün de o günlerden biri… O günlerde Rabbim kulun bütün günahlarını affeder, biz de bugünü inşallah hep beraber dualarımızla, ibadetlerimizle dolu dolu geçirmek istiyoruz. Milli İttifak adaylarımızla birlikte kandil simidi dağıtıyoruz. Regaip Kandili’nin İslam alemi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

1’inci Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Çetin, İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutlayarak, “İnsanın önünde işaretler vardır. O işaretlerden bir tanesi, 3 aylara, inanan insanlar için ehemmiyet taşır. Artık Rabbimiz uyarıyor; ‘Kendinize gelin, özünüze dönün, kurtuluşa erin’ diye. Bol bereketli günlere doğru gidiyoruz. İnşallah bu günlerin kadrini, kıymetini hep beraberce biliriz. Bu vesile ile Ahmet Çolak Bey’le beraberce bütün Zonguldaklı hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Regaip Kandili’ni kutluyorum” diye konuştu.

2’nci Sıra Milletdvekili Ahmet Çolak ise, “Mübarek üç ayların başlangıcı olan Recep ayının ilk Cuma gecesi olan Regaip Kandili’ni kutlayacağız. Milli İttifak milletvekili adayları olarak üç ayların ve Regaip Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi