Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, cenazelerine katılamadığı Alagöz, Çolakoğlu ve Emeksiz ailelerine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak geçtiğimiz hafta babaannesi Makbule Çolakoğlu’nu kaybeden AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’nu işyerinde ziyaret eden Milletvekili Toptan, Çolakoğlu ailesine başsağlığı dileyerek, bir süre sohbet etti.

Çolakoğlu’ndan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Toptan, bu hafta babası İbrahim Emeksiz’i kaybeden AK Parti Çaycuma eski İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz’i evinde ziyaret ederek, Vedat Emeksiz’in annesi Nurhayat Emeksiz ve ablası Vasfiye Aydın ile bir süre sohbet etti.

Son olarak geçtiğimiz hafta annesi Elmas Alagöz’ü kaybeden AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Alagöz’e taziye ziyareti gerçekleştiren Toptan, gündemle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Toptan’a; İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Genel Meclis üyeleri Siyami Akçaalan ve Halil Gencer, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, AK Parti Zonguldak eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yahya Ali Ertem de eşlik etti. Toptan, taziye ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi