TÜRKİYE’DE İLK 8 TAKIM ARASINA ADINI YAZDIRDI

Kozlu Ortaokulu Küçük erkekler Hentbol takımı önemli bir başarıya imza attı. Kastamonu’nda yapılan Grup Birinciliği’nden çıkarak yarı finallere yükselen Kozlu ekibi, Bartın’da başarısını sürdürdü. Bartın’da düzenlenen yarı finallerde başarılı maçlar çıkartan Kozlu Ortaokulu Küçük erkekler Hentbol takımı, Türkiye’de 8 takım arasına yazdırdı.

Bartın ilinde yapılan yarı final müsabakalarında Trabzon , Ankara ve Ordu illerini de yenme başarısını göstermiş, final müsabakasında İzmir ili temsilcisini yenerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Beden Eğitimi Öğretmenleri Hüseyin Alkan, Cüneyt Gündoğdu, Emre Kocaman, Efkan Demir ve Mehmet Hatipoğlu yönetimindeki Kozlu ekibi finallere hazırlanıyor. Türkiye Şampiyonası finalleri 15-21 Nisan tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenecek.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili açıklama yapan takım baş antrenörü Hüseyin Akan,“ Bir ilçe takımı olarak mütevazi imkanlarımızla zoru başarmanın büyük onurunu yaşıyoruz, rakiplerimizin pek çoğunun maddi ve manevi bakımdan bizlerden çok daha geniş imkanlara sahip olmalarına karşı bizler ve değerli öğrencilerimiz inanarak zoru başardık.

Bugüne kadar tüm çalışmalarımızda bize desteklerini esirgemeyen başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş , Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin , Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sevindik , Okul Müdürümüz Tuncay Korku ve İdarecilerimize ve diğer branş öğretmeni arkadaşlarım Efkan Demir , Mehmet Hatipoğlu, Cüneyt Gündoğdu, Emre Kocaman‘a teşekkürlerimi bir borç bilirim. Final müsabakalarında iyi bir mücadele vererek Türkiye şampiyonluğunu genç, güzel ,şirin ilçemiz Kozluya getirmeyi istiyoruz dedi.

Editör: Pusula Gazetesi