Zonguldak Fatih Koleji, kültürel alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Fatih Koleji, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından &[#]8220;22 Mart Dünya Su Günü&[#]8221; etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon, resim ve afiş yarışmalarının kompozisyon dalında Zonguldak bölge birincisi oldu.
Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Karabük illerinin yarıştığı DSİ 23&[#]8217;üncü Bölge Müdürlüğü&[#]8217;nün kompozisyon yarışmasında birinci, Zonguldak Fatih Koleji 8&[#]8217;inci sınıf öğrencisi Nurbanu İnce oldu.

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, yaptığı açıklamada, &[#]8220;Öğrencilerimize her alanda verimliliğin önemini kavratıyoruz, su kaynaklarını verimli kullanmak da dünyamızın geleceği adına çok önemli. Bu anlayış onların yaşantısına ve çalışmalarına yansıyor. Bu sevinci bize yaşatan öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarıda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Düzenlenen ödül programında DSİ Zonguldak 232&[#]8217;nci Şube Müdürü Muharrem Atalar tarafından birinci olan Nurbanu İnce´ye ve Türkçe Öğretmeni Muharrem Çakmak´a başarı belgesi ve hediye takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi