Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen ve Meral Demirtaş, beraberlerinde MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, MHP Belediye Meclis Üyesi Salih Alemdar ve partililer ile birlikte Pusula Yayın Grubu’nu ziyaret etti. MHP’lileri, Pusula Radyo Televizyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tığ, Pusula TV Genel Müdürü Atilla Öksüz ve Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlknur Yılmaz karşıladı.
ÇAKAN: “YAPTIĞIMIZ HİZMETLER YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİN BİRER TEMİNATIDIR”
Ülkemizde basının önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Aday Adayı Zeki Çakan, “Milliyetçi Hareket Partisi’nden arkadaşlarımızla beraber aday adayı olarak müracaat ettik. Zonguldaklı hemşehrilerimiz bizlere yetki verdiği takdirde, Zonguldak’ımıza geçmişte birçok görevlerde hizmet ettiğimiz gibi yine hizmet etme fırsatı bulacağız. Şuna inanıyoruz ki, geçmişte yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin birer teminatıdır. Sizlere gerek yayın, gerek de basın hayatında basına verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Basın, toplumun bilgilendirilmesinde son derece önemlidir. Basınımız ülkemizde kamu hizmeti yapan ve özel hizmetlerde bulunan kurumları yönlendirmede son derece önemlidir. Halkın sesi olarak da iletişimde son derece önemlidir. Yaptığınız görev, kutsal bir görevdir. Ben milletvekili aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Halkımız Zonguldak’ta en iyi hizmeti verecek olan milletvekili adaylarını mutlaka seçecektir. Bugün devletimizin ve milletimizin en önemli unsuru olan bölünmez bütünlüğü tehlikededir. Biz bir askerlik görevi gibi göreve talip olduk, görev verildiğinde de bu görevi yapmaya hazırız” diye konuştu.

ERKMEN: “BU BÖLGEYE KARŞI BORÇLU HİSSEDEN KİŞİLERİZ VE BU BORCU YERİNE GETİRME ARZUSUNDAYIZ”

MHP Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen ise, “Bir süreç içerisindeyiz, bizler ‘şahsi bir menfaat düşünmeden Zonguldak’a ve milletimize karşı hizmetimiz olsun, tecrübemizi ve birikimimizi bu bölgede değerlendirelim’ dedik. Faydalı olacağımıza da inanıyoruz, ayrıca ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği konusunda hassasiyet göstererek Milliyetçi Hareket Partisi’nde yer aldık. Bunun ne kadar isabetli olduğunu da gün geçtikçe herkes daha iyi anlıyor. En son Cumartesi günü Ankara’da yapılan kurultaydaki canlılık ve Türkiye’nin dört bir tarafından insanların orada toplanması bunun bir göstergesidir. Orada kurultaya her zaman katılan arkadaşlarımızın ifadeleri, ‘Biz daha önce bu kadar kalabalık bir kongre görmedik’ şeklinde. Halkımızın büyük bir teveccühü var. Bizlerde bütün aday arkadaşlarımız ile hep birlikte tek yumruk olarak Zonguldak’ın hizmetlerini en iyi şekilde yapacağız. Sorunlara en iyi şekilde çözüm getireceğiz. Zonguldak halkı burada bulunan herkesi yakından tanıyor. Bizim amacımız hizmet. Bize yetki verildiği takdirde bir farkındalık yaratacağımızı söylüyorum. Bu güne kadar olandan daha farklı bir şekilde Zonguldak’a yaklaşacağımızı ve Zonguldaklıların da bu farklılığı hissedecekleri kanaatindeyim. Biz bu bölgeye karşı kendisini borçlu hisseden kişileriz ve bu borcu da en iyi şekilde yerine getirme arzusundayız. Sizi burada olduğum dönemde ve başka yerlerde görev yaptığım süreçte takip halindeydim. Ben Pusula ailesinin Zonguldak’taki gücünü de biliyorum. Sizin Zonguldak’taki herkesin hemfikir olduğu konularda ne kadar etkin olduğunuzu da biliyoruz. Sizlerin de bizlere vereceği destek ile Zonguldak’ta çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah 7 Haziran tarihinden donra Türkiye’de çok şeyin değiştiğini, insanların birlik ve beraberlik içerisinde ve vatanına sahip çıkacak şekilde bir konumda olacağını hep birlikte gözlemleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

MHP teşkilatına inandığını ve davada nerede olacağının önemli olmadığını belirten MHP Milletvekili Aday Adayı Meral Demirtaş da, “Ben büyüklerimizle beraber inandığım teşkilatım ile ve dava arkadaşlarımla birlikte bu kutsal görevde yer almak istedim. Arkadaşlarım ile beraber nerede olursam olayım yer önemli değil bu kutsal görevde elimden geleni yapacağım. Bizimle beraber yürü Zonguldak diyorum” dedi.

TIĞ: “DAHA İYİ BİR ZONGULDAK İÇİN ÇALIŞAN HERKESLE BİTLİKTE OLACAĞIZ”

Pusula Yayın Grubu olarak kapılarının her siyasi düşünceye ve her siyasi partiye açık olduğunun altını çizen Pusula Radyo ve Televizyon A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tığ, “Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlerde de ziyaretimize kalabalık bir şekilde gelmişti, ama o ziyaret bu kadar kalabalık değildi ve 3 meclis üyesi çıkartmıştı. Biz Sayın Yavuz Erkmen, Vali iken kendisini bir ağabey, bir baba olarak görmüştük. Keza Sayın Bakanımız Zeki Bey’i de aynı şekilde görmüştük. Bizim yayın gurubumuzun kapıları her siyasi görüşe, her partiye açıktır. Sizlere büyüklerimiz olarak kapılarımız sonuna kadar açıktır. Biz sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. Sizin de amacınız daha iyi bir Zonguldak, bizim de amacımız daha iyi bir Zonguldak. Daha iyi bir Zonguldak için çalışan herkes ile bitlikte olacağımızı da vurgulamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi