Ak Parti için bugün Ankara´da hareketli saatler yaşandı. Altı ilçe başkanı ve iki belediye başkanı bugün TBMM´de Köksal Toptan Başkanlığında bir araya geldiler. 11 Temmuz´a ertelenen il kongresiyle ilgili ´karar´ toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek´de katıldı.


Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, İl Başkanı Hamdi Uçar´la yola devam etmek istediklerini belirttiler. Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlarının net bir tavır sergilemediği ancak "Biz Celil Uzun´u istiyoruz" şeklinde ısrarlı bir tavır içine giremedikleri öğrenildi.


Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek´in toplantı sonrasında "Burada yaptığımız görüşmeyi bir rapor halinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a sunacağım. Son kararı Başbakanımız verecek" dediği öğrenildi.


Ak Parti Genel Merkezi´nde yapılan toplantıya Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Gökçebey İlçe Başkanı Zeki Uslu katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi