Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi, 15 Mart 2015 Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrenciler için moral ve motivasyon kahvaltısı düzenledi. Paradise Otel’de düzenlenen kahvaltıya; Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Şube Müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Eğitim-İş Çaycuma Temsilcisi Olcay Özyurt, Türk Eğitim-Sen Çaycuma Temsilcisi Tarık Arslan, Eğitim-Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol, Çaycuma Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Erol Ünlü, okul müdürleri ve sınava girecek öğrenciler katıldı.

Geleneksel hale getirdiklerini etkinliğin 4’üncüsünü gerçekleştirdiklerini belirten Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Müdürü Satılmış Erenoğlu, “Hem öğrencilerimizin kendi aralarında kaynaşması, hem de okulumuzdan güzel anılarla mezun etmek düşüncesiyle bu etkinliğimizi düzenledik. Bu yıl Fatih Lisesi ile birlikte aynı binada eğitim öğretim veriyoruz. Buradaki öğrenci ve öğretmenlerimizi de aramıza aldık. Bu düşüncelerle öğrencilerimize sınavda üstün başarılar diliyor, katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrenci Başkanı Murat Güner de, sınav yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemediklerini söyleyerek, “Kahvaltı, arkadaşlarımızla kaynaşmamız için çok iyi oldu. Emeği geçen okul müdürümüz, öğretmen ve Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Kürşat Eker ise, şunları söyledi:

“Çocuklarımıza moral motivasyon kazandırmak ve sınav stresini azaltmak için bir araya geldik. İnşallah sınavda güzel sonuçlar alırlar da bizi ve okulumuzu gururlandırırlar.”

Fatih Lisesi Müdürü Selim Can da, her iki okulun öğrencilerine hayat boyu başarılar diledi.

Paradise Otel Sahibi Kadir Özkara, “Çaycuma Okuyor” kampanyası çerçevesinde okula klasik romanlardan oluşan bir kitap seti hediye etti. Kahvaltı boyunca okul öğrencileri tarafından canlı müzik dinletisi sunuldu.

Editör: Pusula Gazetesi