Ulaştırma Eski Bakanı Ömer Barutçu, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ´ı arayarak, "Ben hiçbir siyasi partiden milletvekili adayı değilim. Öyle bir düşüncem olsa Zonguldak´ta bunu paylaşacağım iki kişiden biri sendin" dedi.
Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, bugünkü köşesinde "MHP´nin gündeminde Ömer Barutçu var" başlıklı bir yorum yapmıştı.
İşte o yorum:

MHP’nin gündeminde Ömer Barutçu var

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimlere iddialı girmek isteyen MHP’nin gündeminde sürpriz isimler var.

Genel seçimlere “mutlak iki milletvekili” iddiasıyla girmek isteyen MHP, bu nedenle kamuoyunun sevdiği ve iz bırakmış isimlerle seçime girmek istiyor.

Geçtiğimiz günlerde MHP’den aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen’in 4 Mart 2015 Çarşamba günü Zonguldak’ta olması bekleniyor. Erkmen, resmi başvurusunun ardından Zonguldak’ta kalarak sokağa inecek ve çalışmalara başlayacak.

MHP’de gündemde olan başka isimler de var.

Parti kulislerinde dolaşan isimlerden biri de Ulaştırma eski Bakanı Ömer Barutçu…

Bilgiler, parti içinde bazı isimlerin Barutçu ile görüştüğü, Barutçu’nun da birinci sıra olması durumunda adaylığa sıcak baktığı yönünde.

Hafta içinde MHP İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunması beklenen isimler arasında; Ahmet Bayramoğlu, Ali Toprak, Ahmet Ali Karagül, Ayşenur Özkanca ve Ercan Yalçın yer alıyor.

MHP’de yine gündemde olan başka bir isim ise, DYP Zonguldak eski İl Başkanı Turgut Hamzaçebi…

Hamzaçebi’nin aday adaylığına sıcak baktığı yönündeki haberler parti kulislerinde dikkat çekiyor.

Editör: Pusula Gazetesi