Zonguldak´ta, 4.5 yıl önce Ozan Varol´u tabancayla yaraladığı iddiasıyla 1.5 yıl boyunca tutuksuz olarak yargılandıktan sonra hakkında tutuklama kararının çıkmasıyla birlikte kayıplara karışan şahıs yakalandı.

Zonguldak’ta 12 Ağustos 2011´de Gazipaşa Caddesi´nde aralarında daha önceden kaynaklı husumet bulunan Ozan Varol ve İlhan K. (36) tartışmaya başladı. Daha sonra tartışmanın büyümesiyle beraber Ozan Varol´u yanında taşıdığı tabanca ile ateş ederek ayaklarından ve kolundan yaralayan İlhan K. kayıplara karıştı. Yaralanan Ozan Varol ise kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Zonguldak 1´inci Ağır Ceza Mahkemesi´nde, ´Kasten yaralama´ suçundan tutuksuz yargılanan İlhan K. ise 6 yıl 18 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Yargıtay´ın 3 yıl önce cezasını onadığı İlhan K. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ekipler, dün akşam saatlerinde üç yıldır kaçak olan İlhan K´nın gidebileceği üç adresi takibe aldı. Polis ekipleri İlhan K.’yı yaşanan kovalamaca sonucu Yeşil Mahalle mevkiinde yakaladı. Şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: Pusula Gazetesi