Karabük’ün Yenice ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucu otomobilin Filyos Irmağı’na düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen Ökkeş Şimşek’in cenazesi, Yenice Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Serpil Şimşek’in cenazesi ise, kesin otopsi raporu için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Sabah saatlerinde hastaneden alınan Çaycuma Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ökkeş Şimşek’in cenazesi, Çaycuma Altın Kent Sitesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Siteler Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Kaymakam Serken Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Güneş, Dursun Şen, Zülfikar Uçar, daire ve okul müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Taziyeleri kabul eden Ökkeş Şimşek’in babası Ejder Şimşek, oğlunun tabutu başında gözyaşı döktü. Anne Yüksel Şimşek ise, “Dayanamıyorum, Allah’ım sabır ver. Bir yıldır oğlumu, gelinimi, torunumu görmüyorum. Çaycuma’yı çok seviyorlardı. ‘Buranın insanları çok iyi’ diyordu. Selvi boylu oğlum, halen gözümde çocuktun. Torunum Muhammet bulunamadı, Allah’ım sabır ver bana” diye ağıt yaktı.

Çaycuma Şehit Hasan Yağlı Ortaokulu Anaokulu Öğretmeni Serpil Şimşek için ise gıyabi cenaze namazı kılındı. Anne Yüksel Şimşek, cenaze aracına bindirilirken, bir yıldır görmediği oğlunun yüzünü açmak istedi. Oğlunun yüzünü açtıran anne dayanamayarak bayıldı. Ökkeş Şimşek’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderildi. Serpil Şimşek´in cenazesinin ise Ankara Karşıyaka’da defnedileceği öğrenildi.

Çiftin kayıp olan 4 yaşındaki çocukları Muhammet Emin Şimşek’i arama çalışmaları sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi