Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerin yanı sıra hafta sonunda yoğun bir trafik yaşıyor. Bu yoğun temposuna rağmen Başkan Uysal etkinlikleri de ihmal etmiyor.

UMRE YOLCULARINI UĞURLADI, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Mahalle gezilerinin yanı sıra hafta sonunda bazı etkinliklere de katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bozhane Camisi’nden Umre yolcularını uğurladı. Başkan Uysal, buradan sonra Ereğli’nin tanınan ailelerinden Ali Kanca’nın eşi, Ahmet, Mehmet ve Hasan Kanca’nın anneleri Gönül Kanca’nın vefatı nedeniyle AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile birlikte aileye başsağlığı diledi.

Başkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte Zonguldak’ta tedavi gören “Eğitim Dede” lakaplı hayırsever işadamı İbrahim İzmirlioğlu’nu da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

MİLLETVEKİLİ CANDAN ANKARA’DAN, UYSAL EREĞLİ’DEN

Milletvekili Candan ile birlikte daha sonra Elmatepe Mahallesi’ndeki bir mevlide katılan Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada Milletvekili Candan ile birlikte tek düşüncelerinin Ereğli olduğunu söyledi. Yurtdışı görevleri nedeniyle Ereğli’ye çok sık gelemeyen Candan’ın Ankara’dan kendisinin de Ereğli’den şehir için yapılması planlanan tüm projeleri takip ettiğini belirten Başkan Uysal, Milletvekili Candan ile birlikte Ereğli’de güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

CANDAN: “BAŞKAN UYSAL İLE HİZMETLERE DEVAM”

Milletvekili Candan da, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte hizmetlere devam edeceklerini vurgulayarak, “Ereğli’de yollar yapıldı, hastane ve adliye açıldı. 20’nin üstünde okul hizmete girdi ve daha da bu hizmetlerin devamı gelecek. Ben sizin içinizden çıkmış biri, bir evladınız olarak bu bölgeye bir hizmet borcumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin” dedi.

İMAM HATİP CAMİASINDAN UYSAL’A VE CANDAN’A KAHVALTILI TEŞEKKÜR

Başkan Uysal, Milletvekili Candan ve Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile Pazar günü de Ereğli İmam hatip Lisesi Mezunları Derneği (ERİMDER), İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve Ensar Vakfı’nın temsilcileriyle Keşan’daki kahvaltıda bir araya geldi.

İmam Hatip temsilcileri ilçedeki yapılacak olan ikinci İmam Hatip Lisesi’nin yer tahsisinin yapılarak tapusunun Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildiğini hatırlatarak okulun yapılmasında gerekli özveriyi gösteren Milletvekili Ercan Candan ile bu işi takip eden Başkan Hüseyin Uysal’a teşekkür ederek bu konuda arkalarında durmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan hafta sonu şehir içi gezisini sürdürürken özellikle bayanların fotoğraf çekilme ilgisine maruz kalan Başkan Uysal ile bazı gençlerde öz çekim yapmak için yarıştı.

Editör: Pusula Gazetesi