Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Bakacakkadı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cumhur Kalaycı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım’ı makamlarında ziyaret ettiler

Ulupınar ve beraberindeki Belediye Başkanlarının ilk durağı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik oldu.
Ziyarette, Zonguldak ili, ilçeleri ve beldelerine yapılması planlanan yatırımlar hakkında durum değerlendirmeleri yapıldı. Bakacakkadı beldesine talep edilen spor kompleksinin ön görüşmeleri yapılarak, bu yatırımın biran önce hızlandırılması talep edildi. Beycuma’da bulunan futbol sahasının zemininin suni çim ile yapılması ve yine Beycuma belde sınırlarında bulunan atış alanı poligonunun inşaatının tamamlanması konusunda Müsteşar Faruk Özçelik’e bilgi aktarıldı. Müsteşar Özçelik de, bu konu ile ilgili olarak gerekenin yapılması konusunda destek olacaklarını belirtti. Elvanpazarcık ve Gelik beldelerine de futbol sahası yapılması konusunda girişimlerde bulunuldu. Bu konuda destek talep edildi.

Milletvekili Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Özdemir, Beycuma Belediye Başkanı Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Uzun, Gelik Belediye Başkanı Sezgin, Bakacakkadı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kalaycı ile birlikte daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Beldelerimizin karayolları ile ilgili olarak talepleri bulunmaktadır. Taleplerimizi Müsteşarımıza aktardık. Bakacakkadı beldemizin giriş çıkışlarının ve yol bağlantılarının düzenlenmesi konusunda yardım talep ettik. Yine Beycuma-Karaman arasındaki 6 kilometrelik yolun genişletilmesi yatırım programına alındı ve bunun bir an önce ihale edilmesi konusunda destek talep ettik. Elvanpazarcık beldemizin karayolu bağlantısı ile bağlandığı noktada kavşak düzenlemesinin yapılması ve yayaların güvenli ulaşımının sağlanması için üst geçit yapılmasını talep ettik. Karayolları sınırları içerisinde olmayan Gelik beldesindeki 7 kilometrelik yolunun iyileştirilmesini talep ettik” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Pusula Gazetesi