Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’da ikinci yarının hazırlıkları sürüyor. Kendi tesislerinde hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Lacivertlilerin kaptanı Suat Kerçin ve yeni transferi Emrah Bedir, Pusula Gazetesi Spor Servisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HEDEFİM 15 GOLÜ GEÇMEK!

Spor Toto 2. Lig ekibi Kartalspor’dan transfer edilen 26 yaşındaki forvet oyuncusu Emrah Bedir, kısa zamanda takıma uyum sağladı. Tecrübeli forvet, Türkiye’nin büyük kulüplerinde oynadığı ancak Zonguldak’ın futbolla yatıp kalktığına bununda kendine ayrı heyecan verdiğine değindi. Kömürspor’a transfer olduğu için mutlu olduğuna değinen Emrah, “Sezon başında buraya gelmemi hocam ve ben çok istemiştik ama şartlar pek uygun olmadı. Buraya gelmem bu güne nasipmiş. Arkadaşlarla çok güzel bir uyum içerisindeyiz. Hedefimiz olan şampiyonluğa da taraftarlarımızın da desteği ile inşallah ulaşacağız.

Çok büyük kulüplerde top oynadım ama bakıyorum burada herkesin işi Zongudakspor. Herkes işlerinde bile Zonguldakspor’u konuşuyor. Buda beni çok heyecanlandırıyor.

Buraya geldiğimde çok sıcakkanlı bir atmosferle karşılaştım. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkes sıcakkanlı insanlar. Eşim de buraya geldiği için çok mutlu ve burada huzurlu olduğunu belirtiyor. İnşallah sezon sonuna kadar hedeflediğim 15 gol sayımı geçerim ve hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız.

HATALARI İKİNCİ YARIDA TELAFİ EDECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Suat Kerçin, sezon sonunda hedefledikleri Şampiyonluğa ulaşacaklarına değinerek, “İlk yarıda hedefimiz ligi 35 puanla kapatmaktı ancak yaptığımız bazı hatalarla alakalı olarak ligi 32 puanla tamamladık. Bu puan kötü bir puan değil. lige yeni çıkan bir takım için bu puan düşük bir puan değil. İlk yarıda yaşanan hatalarımızı telafi edebilmek için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Yakında bir Antalya kampımız var ve takıma yeni gelen arkadaşlarımız da var. Onlarla iyi bir şekilde çalışacağız ve inşallah ikinci yarıda hedefimize ulaşacağız.

İlk yarıda sadece bir gol attım, yaptığım asistlerle ön plana çıktım. İkinci yarıda daha fazla gol atmak için çalışacağım. Bizim bu takımın gol yükünü çekmemiz lazım. Sadece Okan’ın gol atması ile gol yükü çekilmez. Okan’ın yanında olan arkadaşlarımızın da en az 5 gol atmamız lazım ki bu takımın gol yükünü çekelim. Hem de takım daha başarılı olur. İkinci yarıda hatalar düzelecek.

KÜFÜR YOKSA PROTESTO NORMAL!

Şekerspor maçı sonrası Kulüp Binası önünde yaşanan protestoya da değinen Kaptan, “Tabiî ki protesto olacak. Taraftarlarımız bizim hatamız olduğu zaman tabiî ki bizi uyarmak için protesto edecekler ancak ben sadece küfür olayına karşıyım. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi bu takımı şampiyon yapmak için mücadele ediyorlar. Bir sıkıntı olduğu zaman gelip bizimle de konuşabilirler. Biz sonuçta buranın çocuklarıyız. Bizim taraftarla ilgili bir sorunumuz asla olmaz ve zaten olamaz da. “

Editör: Pusula Gazetesi