4 MAÇTIR DEPLASMANDA GÜLMEDİK!

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor’u yenerek, ligde dış sahada 4 maç aradan sonra galibiyet çıkarmak istiyor. Son olarak Trabzon Akçaabat’ı 3-2 yenerek deplasmandan gülerek ayrılan Kırmızı-Lacivertliler, Darıca Gençberbirliği, Kırıkhanspor , İstanbulspor maçından bir puanla dönerken, Niğde’den ise puan çıkarmadı.

Ligde geride kalan 14 haftada topladığı 27 puanla 3. basamakta bulunan ekip, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Antrenör Cahit Terzi yönetiminde Salı gününden itibaren Tuzlaspor maçının hazırlıklarını başlayan ekip, kendisi gibi aynı puanda bulunan rakibini yenerek ikinci sıraya yükselmek istiyor.

KÖMÜRSPOR’A SADECE 100 KİŞİLİK KONTENJAN

İstanbul Tuzla Belediyesi Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmada Tuzlaspor Kulübü, konuk ekip Zonguldak Kömürspor için sadece 100 kişilik kontenjan ayırması tepki çekti.

İstanbulspor deplasmanında 4 bine yakın Kırmızı-Lacivertli taraftar takımlarına destek vererek gövde gösterisi yapmıştı. Zonguldak Kömürspor Kulübü Yönetimi, kontenjanın yükseltilmesi için Tuzla cephesiyle görüşmelere başladı. Taraftarlar 100 kişilik kontenjan ayrılması nedeniyle sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.

Zonguldak Kömürspor’un taraftar gruplarında şu ifadelere yer verildi, “Tuzladaki Zonguldaklılar sığmaz. Ne yanı Zonguldakımızın maçını izleyemeyeceğiz mi yanı bu ne saçmalık ya. 1000 demek istediler heralde.”

Editör: Pusula Gazetesi