ZONGULDAK EVİNDE FAVORİ!

Spor Toto 3. Lig’in 12. haftası müthiş bir randevuya sahne olacak. İki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyonluğu kaptırdığı Adliyespor’la bu kez 3. Lig’de kozlarını paylaşacak.

Grubun iki iddialı takımın mücadelesi öncesi Zonguldak Kömürspor maçın favorisi olarak görülürken, Adliyespor ise sürpriz peşinde. Adliyespor 23 yaş ortalamasıyla Zonguldak ekibinden daha genç bir ekip durumunda. Takımın 29 yaşındaki forvet oyuncu Murat Almış, 6 golle takımın en golcü ismi. Tecrübeli oyuncu, 2 sezon önce Şampiyon olan Adliyespor kadrosunda yer alıyordu.

575 GÜN SONRA ADLİYE SINAVI!

Zonguldak Kömürspor ile Ankara Adliyespor tarihinde 3. kez karşı karşıya gelecek. 2012-2013 sezonunda Ankara oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanırken, ikinci maçı ise Adliyespor 2-1 kazanmıştı. Sezonun son haftasında Şampiyonluğu belirleyen maçta Zonguldak ekibi uzatmalarda yediği golle yıkılmıştı. 21 Nisan 2014’te oynanan olaylı maçın ardından ekipler 575 gün sonra birbirlerine rakip olacak. Zonguldak Kömürspor cephesi karşılaşma öncesi herkesi sağduyuya davet ederek centilmence bir mücadele olması için büyük çaba harcıyor.

Editör: Pusula Gazetesi