Kapkaç Ailesi, Toptancılar Sokağı&[#]8217;nda dünyaca ünlü oyuncak markası olan Magic Toysss&[#]8217;un açılışını gerçekleştirdiler. Açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, BEÜ eski Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Zonguldak ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin bir önceki dönem CHP&[#]8217;li Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KÖKTÜRK: &[#]8220;AÇILAN HER İŞYERİ, KARANLIKTA YAKILAN BİR MUM OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR&[#]8221;

Açılışta bir konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldaklılarla böyle bir etkinlikte arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, &[#]8220;Zonguldak küçülen bir kent, son 12 yılda 25 bin işyeri kapanmış. 45 bin yurttaşımız başka illere göç etmiş. Dolayısıyla Zonguldak&[#]8217;ta açılan her işyeri karanlıkta yakılan bir mum olarak karşımıza çıkıyor. Geleceğe yönelik umutlarımızı, beklentilerimizi ayakta tutuyor ve güç veriyor. Geleceğe yönelik umutlarımızı ayakta tutmamıza katkı sağlayan, böylesine güzel işyerini Zonguldak&[#]8217;a kazandıran Kapkaç Ailesi&[#]8217;ne Zonguldak adına yürekten teşekkür ediyorum. Zonguldak&[#]8217;ın bu tür işyerlerine ihtiyacı var. Geleceğe yönelik karamsar tablodan bir nebze de sıyrılmış olacak. Banka kasalarını dolduracak kadar para kazanmasa da alın teriyle temiz kazançlar sağlayacağına ve bu işyerinin başarıyla çalışacağına yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar ve uzun sağlıklı bir iş yaşamı diliyorum&[#]8221; dedi.

AKDEMİR: &[#]8220;ZONGULDAK&[#]8217;A BÖYLE GÜZEL BİR MEKAN KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM&[#]8221;

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, &[#]8220;Kapkaç Ailesi, Zonguldak&[#]8217;ta sevdiğimiz ailelerden bir tanesi. Aile adına katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak bu tür mekanların açılışını önemsiyoruz. Burada işletmecinin sadece kendisi faydalanmayacak, 4-5 kişi istihdam edilerek, evlerine aş, ekmek götürecek. Kapkaç Ailesi&[#]8217;ni kutluyorum. Ben Zonguldak&[#]8217;a böyle güzel bir mekan kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın, bol bereketli olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi