KÖMÜRSPOR, ÇORUM’U BEKLİYOR

Zonguldak Kömürspor, Spor Toto 3. Lig’de bugün üçüncü sınavını çıkıyor. Sezona başarılı bir giriş yapan Zonguldak ekibi, seriyi Çorum Belediyespor maçıyla sürdürmenin peşinde.

Antrenör Cahit Terzi yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Zonguldak ekibinde, cezası nedeniyle Emrah Ergür ve Oğuzhan Bıçak yer alamayacak.

20 Eylül Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı mücadeleyi yönetecek hakemlerde açıklandı. İstanbul bölgesi hakemlerinden Emre Türkmen’in düdük çalacağı mücadelede, aynı bölgeden Oktay Önge ve Abdurrahman Duman yardımcığını yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise İstanbul bölgesinden Mert Büyükgiray olarak açıklandı.

GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un antrenörü Cahit Terzi, Çorum Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulundu.

Kömürspor Antrenörü Cahit Tezi, Çorum maçında gülen tarafın kendilerinin olacağına değinerek, “Cumartesi günü Çorum Belediyespor’u misafir edeceğiz güzel bir maç olmasını diliyorum. İnşallah gülen taraf biz olacağız. Taraftarımıza güveniyoruz centilmence bizi destekleyeceklerine inanıyorum. Takımımız bu maçı yenerse gerçekten iyi bir yola girecek onun bizim için dönüm noktası olan bir maç mutlaka yenmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Emrah ve genç Oğuzhan cezalı. Taraftarımız mutlaka maça gelsin. Bizi centilmence desteklesinler.”

SPOR TOTO 3. LİG’DE 3. HAFTANIN PROGRAMI

20 EYLÜL CUMARTESİ

15.30 Sebat Proje Trabzon Akçaabat-Bursa Nilüferspor (Akçaabat Fatih)

16.00 Kırıkhanspor-Batman Petrolspor (Kırıkhan İlçe)

16.00 Adliyespor-Tuzlaspor (Bağlum Belediye)

16.30 Darıca Gençlerbirliği-Kızılcabölükspor (Darıca İlçe)

16.30 İstanbulspor-TUTAP Şekerspor (Bahçelievler İl Özel İdare)

16.30 Zonguldak Kömürspor-Çorum Belediyespor (Karaelmas Kemal Köksal)

16.30 Niğde Belediyespor-Çatalcaspor (Niğde 5 Şubat)

17.00 Tire 1922-Gaziosmanpaşa (Tire 4 Eylül)

Editör: Pusula Gazetesi