Belediye Nikah Salonu´nda yapılan toplantıda Eşref, geçen birleşimde ele alınan konularla tekrar ekonomik tabloyu gündeme alarak, Belediye&[#]8217;nin kıt kanaat geçindiği belirtti.


Başkan İsmail Eşref, geçen oturumda komisyona havale edilen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü´nün TTK ile ilgili 23.75 lira olan suyun bedelinin 22 lira olmasına komisyonca karar verilip oy birliği ile kabul edildi.


İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü´nün belediye ile kamu işletmeleri sendikası arasındaki üyelik konusunun tekrar gözden geçirilmesi raporu, Türlü İşler Komisyonu&[#]8217;na havale edilip tekrar incelenerek oy birliği ile kabul edildi.


Emlak değerleriyle ilgili çıkan söylentileri meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Eşref, arsa bedelleri hakkında da bilgiler verdi.


Emlakta yapılan değerlerin zam olmadığını tespit yapıldığını belirten Eşref; "Bu tasarı belediyeler, Milli Emlak Müdürlükleri ve muhtarları kapsıyor. Bunu tartışmaya sunarak, ortak bir karar alacağız. Emlak değerleri 4 yılda bir değerlendirilir ve sonuçlanır.


Bu zam değildir, değer tespitidir. Ekonomi bozuk. Zaten Belediye kıt kanaat geçiniyor. Gelir kaynaklarımızı yükseltmeliyiz. Bunun için de çok çalışmamız gerekmektedir " dedi.

Editör: Pusula Gazetesi