Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, yapılan çalışmaları yerinde inceledi imkanlar doğrultusunda sorunları çözmeye devam edeceklerini söyledi. Başol konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

&[#]8220;Merkez Mahallemizdeki alt yapı ve yol çalışmaları da bu sıkıntılarımızdan bir tanesiydi. Tüm mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı daha temiz ve daha refah bir Ormanlı da yaşatabilmek gayesiyle, birçok projemizi Allah&[#]8217;ın izniyle gerçekleştireceğiz&[#]8221; dedi.

Ormanlı Belediye Meclis Üyesi Varol Aksoy da, yılların ayıbını ortadan kaldırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, &[#]8220;Merkez Mahallesi&[#]8217;nde oturan bir vatandaş olarak bu ayıbı gidermek için büyük efor sar eden Başkanımız Başol&[#]8217;a Merkez Mahallesi adına teşekkür ediyorum. Merkez Mahallesi&[#]8217;nde, Ormanlı Merkez İlkokulu-Ortaokulu da faaliyet gösteriyor. Okulumuzda yaklaşık bin civarında çocuğumuz eğitim görüyor. Çocuklarımız ve mahalle sakinlerimiz inşallah bu projeyle birlikte her hafta patlak veren kanalizasyon kokularından da kurtulmuş olacaklar. Bizler Belediye Başkanımız Bayram Başol önderliğinde Hak&[#]8217;ka inanarak ve halka güvenerek siyaset yapıyoruz. Önceki dönem belediye başkanı her ortamda merkez mahallesine hizmet yok demekten çekinmemişti. Bir anlamda merkez mahallesine iade-i itibar da bulunan başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi