Faruk Çaturoğlu; "Belediye Başkan Adayımız Ahmet Tosun seçimin son günü çekip gitme tehdidinde bulundu. Teşkilat ile sürekli problem yaşadı" dedi.



29 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Ahmet Tosun, ilçe teşkilatı ile sürekli problem yaşadığı ve son gün dahi çekip gitme tehdidinde bulunduğu ortaya çıktı.


Seçimlerden sonra ilk kez basının önüne çıkan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediyesi&[#]8217;ni kaybetme nedenlerini ilk kez açıkladı.


Çaturoğlu, aday olması kesin gözüyle bakılan kişilerin aday gösterilmediğini, hiç tahmin etmedikleri Ahmet Tosun´un aday gösterilmesinin ise teşkilatta sıkıntıya neden olduğunu ve bu problemleri nedeniyle seçimi kaybettiklerini açıkladı. Tarihi bir itirafta bulunan Çaturoğlu, "Tosun´un adaylığını kimse tahmin etmiyordu. Doğrusu ben de tahmin etmiyordum. Bazı aday adayları işi tepeden bitirmeye çalıştı. Aday gösterilen arkadaşımız ise teşkilat ile sürekli problem yaşadı.


Belediye Başkan adayımız son gün dahi çekip gitme tehdidinde bulundu. Buna benzer birçok nedenden dolayı seçimi kaybettik. Halk bize bir uyarı verdi. İlçe teşkilatı olarak seçimi neden kaybettiğimizin sebep ve sonuçlarını çıkarmamız için anket yaptıracağız" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi