CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı İsmail Kabasakal ve Yönetim Kurul üyeleri tarafından karşılanan Gemici, Bükrü ve beraberindekiler, esnaf ziyaretleri yaparak, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İnsanoğlu&[#]8217;na destek ve oy istediler.

Gemici, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, &[#]8220;Dürüst aday Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu&[#]8217;na vereceğiniz oy boşa gitmeyecektir&[#]8221; diyerek, birçok partinin adayı olan İhsanoğlu&[#]8217;nu 11 Ağustos günü cumhurbaşkanı görmek istediklerini vurguladı.

CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü de, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için başlatılan seçim kampanyasına destek amacıyla Çaydeğirmeni&[#]8217;ne geldiklerini belirtti.

Bölgede sivil toplum kuruluşlarına ve halka adayları İhsanoğlu´nu anlatacaklarını ifade eden Bükrü, halka yalan söyleyen birini cumhurbaşkanı olmasını istemediklerini söyledi

Eski Bakan Gemici, bir sohbet toplantısında, Türkiye´yi kucaklayan bir cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Gemici, Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu´nun dindar ve aynı zamanda tarafsız bir insan olduğunu belirterek, "Kim Cumhurbaşkanı olsun söylemimizde ise, İhsanoğlu; tarafsız, dürüst ve aynı zamanda dindar bir insandır. Daha öncesinde siyasete bulaşmamış, bir bilim adamı olan İhsanoğluna her vatandaşımızın oy verebileceğini düşünüyoruz. Her seçmenin rahatlıkla oy verebileceği bir insan olan İhsanoğlu´nun cumhurbaşkanı olması durumunda, herkesi kucaklayacaktır. Türkiye&[#]8217;nin geleceği için büyük önem taşıyan cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlarımızdan sandığa gitmelerini istiyoruz. 12 yıldır ülkeyi talan eden bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi