Zonguldak’ın en güzel manzarasını, binalarını ve eklentileriyle birlikte 3 bin liraya kiralayan Sami Aydın, SİT alanına çıkıntılar yaptı. Bununla da yetinmedi Hazine arazisini işgal etti. Oraya da bina dikti. Kira yine değişmedi. Gazeteci Sermet Aksu’ya 20 bin liralık düğünü 7 bin liraya yaptı, ama o paranın yarısı bile TTK’ya bir aylık kira olarak ödenmedi.

TTK Genel Müdürü Burhan İnan, koskoca tesisi aylık 3 bin liraya vermekle yetinmedi. Sami Aydın’ın Milli Emlak arazisine diktiği kaçak binayı yasal hale dönüştürmek için o arsanın TTK’ya verilmesini istedi. Ve Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Yesari Sezgin’in de çalıştığı İnşaat Emlak Dairesi harekete geçti. Elbirliğiyle Sami Aydın’ı kurtaracaklar.

TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Sami Aydın’ı kurtarmak için göstereceği çabayı TTK’nın zararını azaltmak için gösterseydi, Zonguldak’a, ülkeye ve millete çok daha fazla hizmet etmiş olurdu. Koskoca tesisi aylık 3 bin liraya kiralayan Burhan İnan, kurumu bile bile zarara uğratıyor. Alnı secdeye giden Burhan İnan, bu haksızlığa nasıl razı oluyor?

Burhan İnan’a çağrıda bulunuyoruz: TTK Memurlar Derneği Lokali’ni ihaleye çıkart. Sami Aydın’ın verdiği 3 bin lira yerine 15 bin lira vermeye hazırız. Yani Sami Aydın’ın verdiği kiranın tam 5 katını vermeye hazırız. Üstelik kaçak bölümleri yıkıp, yasal sınırlar içinde kalarak. Neden susuyorsunuz? “Ses ve görüntü kayıtlarınız var” diye mi? Haydi İnan, hodri meydan…

Editör: Pusula Gazetesi