Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Rat Bağlık Mahallesi’nde düzenlediği nakış kursunun sergisi açıldı. Usta Öğretici Mehtap Öztürk’ün eğitimleri sonrasında ortaya çıkan el emekleri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Serginin açılışını; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfikar Uçar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu Müdürü Mehmet Dürmeli, eğitimciler ve kursiyerler gerçekleştirdi.

Serginin açılış konuşmasını yapan Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, kursiyerleri tek tek tebrik etti.

Rat Bağlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın ise, “Bu kursumuzu açmak için çok emek verdik. Yılmadık, usanmadık ve burayı açtık. Hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitti. Nasip olursa, seneye yine aynı hocamızla devam etmeyi istiyoruz. Hepimiz kendisinden çok memnunuz” dedi.

Talep olduğu sürece bu kursların devamının geleceğini belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya da, “Birlik ve beraberlik olduğu zaman görüyoruz ki, bu faaliyetler daha bir anlam kazanıyor. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, burada açılabilecek her türlü kursu açarız. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerimizin yaklaşık 380 civarında ana kursu ve buna bağlı olarak 4 bin civarında öğretilebilecek kurs faaliyetlerimiz vardır. Yeter ki, siz isteyin, biz de Halk Eğitim ve Milli Eğitim Müdürlükleri olarak bu faaliyetleri yürütelim. Başta usta öğreticimizi ve değerli kursiyerlerimizi ve onları bu faaliyetlere gönderen ailelerini kutluyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

Editör: Pusula Gazetesi