Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil, virajı alamayarak önce bir evin duvarına çarptı, sonra akaryakıt istasyonuna savruldu. 1 kişinin yaralandığı, güvenlik kameralarına yansıyan kazada, otomobil, akaryakıt pompalarına 7 metre kala durabildi.

Kaza, dün gece geç saatlerde Göktepe Mahallesi´nde meydana geldi. Ereğli ilçesi yönüne giden 28 yaşındaki E.K. yönetimindeki 67 TZ 404 plakalı otomobil, mahalle girişindeki virajı alamayarak, yol kenarındaki bir eve ait duvara çarptı. Otomobil ardında da akaryakıt istasyonun içine doğru savruldu. Otomobil, akaryakıt pompalarına 7 metre kala durabildi. Kazada, araçta bulunan 29 yaşındaki G.K. yaralanırken, sürücü E.K. kaçtı. G.K., gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. G.K.´nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza anı, akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir işçi servisinin yol kenarına yaklaşarak durduğu ve ardından da kaza yapan otomobilin hızla gelerek duvara çarptığı görülüyor. Yaralıya ilk müdahaleyi istasyon çalışanları ve işçi servisinden inenlerin yaptığı görülüyor. Polis, kaçan sürücü E.K.´yı arıyor.

Editör: Pusula Gazetesi