Tören, Gökçebey Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürü Özlem Bahadır, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa Kocabaş, Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Çanakcı ile ilçe protokolü ve çok sayıda izleyicinin katılımı ile düzenlendi.
Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile öğrencilerinin tören geçidi ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı&[#]8217;nın ardından 2013-2014 akademik yılı mezunları adına konuşmasını yapmak üzere Mimari ve Dekoratif Sanatları Programı mezunu, aynı zamanda okul birincisi Sümeyye Aktaş kürsüye davet edildi. Aktaş&[#]8217;ın ardından, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlis Özlem Bahadır bir konuşma yaptı. Bahadır, öğrencilerinin başarısından gurur duyduğunu ifade etti ve mezun öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından, Yüksekokulun 2013-2014 akademik yılı birincisi Mimari ve Dekoratif Sanatları Programı mezunu Sümeyye Aktaş&[#]8217;a diplomasını ve ödülünü Gökçebey Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, ikinci Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı mezunu Tarık Arslan&[#]8217;a diplomasını ve ödülünü Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Yüksekokulu Müdürü Özlem Bahadır, üçüncüleri Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı mezunu Doğan Karakuş ile İşletme Yönetim Programı mezunu Elife Oral&[#]8217;a ise diplomalarını ve ödüllerini Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Çanakcı takdim etti.
Ödül töreninin ardından, mezun olan öğrencilere; Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sefa Kocabaş, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürü Özlem Bahadır ve öğretim elemanları diplomalarını verdiler. Daha sonra Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Yüksekokulu&[#]8217;nun ilk öğretim elemanı olan Erdal Kara eşliğinde mezun öğrencilere mezuniyet yemini ettirildi. Daha sonra BEÜ&[#]8217;nün öğretim elemanlarının eşliğinde mezun öğrenciler keplerini havaya fırlattılar. Törenin sonunda öğrenciler, onları yetiştirip bugünlere gelmelerinde büyük emeği olan ailelerine küçük birer hediye olarak karanfil hediye ettiler. Törenin ardından öğrenciler, Fırat Kılav ve Mustafa Aydın tarafından verilen konser eşliğinde neşeli dakikalar yaşadılar.
Editör: Pusula Gazetesi