Crispino´nun Zonguldak mağazası Kilimli Eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir´in eşi Eda Özdemir tarafından açıldı...
Açılışa Seçkin Özdemir ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile birlikte çok sayıda katılan oldu...
Açılışta en çok dikkat çeken iki isim Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Eski İl Başkanı Celil uzun oldu.
Parti içinde yaşanan tartışmaların ötesinde her iki isim yan yana gelerek bir süre sohbet etti...
Uçar ve Uzun mağazadan birlikte alışveriş yaptılar...

Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir´in eşi Eda Özdemir’in işletmeciliğini yaptığı Crispino Zonguldak Mağazası, önceki gün hizmete girdi.

Kozlu ilçesindeki Emka Aquapark’ın bulunduğu bölgedeki mağazanın açılışına; Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kozlu Belde Başkanı Ahmet Özdemir, EnerjiSA BEDAŞ İl Müdürü Selman Nair, Crispino Mağazaları’nın Sahibi Ali Rıza Gültekin, Crispino Genel Müdürü Günseli Oral, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun ve eşi Sibel Uzun, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Alaplı eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Eksal Kargı ve eşi Elif Kargı, işadamı Tuncay Karakuş ile çok sayıda davetli katıldı.

Mağazanın açılışını, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Crispino Mağazaları’nın Sahibi Ali Rıza Gültekin ve Crispino Zonguldak Şubesi’nin sahibi Eda Özdemir yaptı.

ORAL: “BERABER GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Crispino Genel Müdürü Günseli Oral, Zonguldak mağazasının açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Crispino, son bir senedir atılım içerisinde. Yeni bayilikler ve yeni mağazalar açıyoruz. En son Zonguldak bölgesini de Eda Hanımlara verdik. Bu bir ekip işi ve hep birlikte inşallah çok güzel işler yapacağız. Hep beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

EDA ÖZDEMİR: “HEDEFİMİZİ TUTTURUP ÖNDE GİTMEK İSTİYORUZ”

Crispino ailesine kendilerini bayi olarak seçtiklerinden dolayı teşekkür eden Eda Özdemir, “Zonguldak’a Crispino’yla beraber biz tanıtmış oluyoruz. İnşallah daha iyi atılımlar yaparak, satışlarımız ve cirolarımızla Türkiye hedefini de tutturup bayi olarak önde gitmek istiyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

SEÇKİN ÖZDEMİR: “ALLAH MAHCUP ETMESİN”

Eşi Eda Özdemir’in daha önce açtığı Polo Mağazası’ndan tecrübe edindiğini ve tecrübesine inandığını ifade eden Seçkin Özdemir ise, “Ben mağazanın taşeronuyum. Şu anda Zonguldak’a Crispino markasını getirmek bizlere mutluluk veriyor. Marka olarak aslında hedef ve slogan kaliteli ürünlerin uygun fiyata verilmesidir. Vatandaşlarımıza en fazla cazip gelen ve şu anda ilgi duyduğu alan bu şekilde… Hakikaten ürünler çok kaliteli ve çok uygun fiyatlara gitmektedir. Bize de Zonguldak’ta Crispino’yu bu şekilde vatandaşlarımıza arz edip tanıtmak ayrı bir gurur vermektedir. Özellikle Gültekin Grup bu konuda Türkiye’de büyük bir atılım yapmaktadır. O atılım içerisinde Zonguldak’ta temsilcisi olmaktan bizlerde çok mutluyuz. Eşimin de zaten mağaza sahibi olarak bu işlerde tecrübesi var. Ben de bu zaman içerisinde kendisine yardımcı oldum. Allah mahcup etmesin” diye konuştu.

Davetliler, Eda Özdemir ve Seçkin Özdemir’i tek tek kutlayarak, hayırlı olmasını dilediler.

Editör: Pusula Gazetesi