ZONGULDAK´ta lise öğrencisi 16 yaşındaki Ali Kemal Gökdemir, sahilde cep telefonuyla fotoğraf çekerken yanına gelen polis memurunun, "Kız arkadaşımın fotoğrafını niye çekiyorsun?" diyerek kendisini itip sağ bacağının kırılmasına yol açtığını iddia etti. Gökdemir, polis hakkında şikayette bulundu.

Zonguldak Teknik Endüstri ve Anadolu Meslek Lisesi 2´nci sınıf öğrencisi Ali Kemal Gökdemir, geçen hafta cuma günü kardeşi ve bir arkadaşıyla denize girmek için gittikleri Kozlu Sahili´nde cep telefonuyla fotoğraf çekerken yanına gelen ve polis olduğunu söyleyen kişinin tepkisiyle karşılaştığını ileri sürdü. Ali Kemal Gökdemir, "Ben polisim, sen ne yapıyorsun, kız arkadaşımın fotoğrafını niye çekiyorsun?" diyen kişinin kendisini itmesi sonucu kayalık bölgede yere düştüğünü söyledi.

Ambulansla kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi´nde sağ bacağında kaval kemiğinde kırık, topuğunda da çatlak saptandığını ve 3 gün süren tedaviden sonra taburcu olduğunu anlatan Gökdemir, "Ben kendi fotoğrafımı ve manzarayı çekiyordum. Geldi itti beni. ´Ağabey yapma, bacağım kırıldı´ diye yalvarırken boğazımı sıkıp, ´Seni buradan sağ çıkarmam, ben polisim´ diyerek tehditler yağdırdı. Sonra telefonu inceledi ve fotoğrafının çekilmediğini anladı. Şikayetçi olduk" dedi.

Ali Kemal Gökdemir, sahilde kız arkadaşıyla otururken fotoğraflarının çekildiğini sanarak tepki gösteren polis memuru S.K.´nın o akşam hastanede de yanına gelerek tehditlerini sürdürdüğünü iddia etti.

Cezaevinde şoför olan 48 yaşındaki Yunus Gökdemir de oğlunun bacağının kırılmasına yol açtığını iddia ettikleri polisten şikayetçi olduklarını ve olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi