Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Avukat Nazım Erdoğan, İbrahim Cöbek, İsmail Başel&[#]8217;in yanı sıra AK Partili Belediye Meclis üyeleri Yusuf Kalay, Halil Bozkuş, İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Eyüp Karaaslan, Fevzi Mazlum, Sezai Meriç, Mustafa Şentürk, Sabri Dinç ve Turgay Aydın&[#]8217;ın da hazır bulunduğu sürpriz doğum partisi, Başkan Uysal&[#]8217;ın makam odasında gerçekleşti. Başkan Uysal, doğum günü pastasını görünce duygulandı.

Uysal&[#]8217;a çalışma ve yol arkadaşları, &[#]8220;Genç Başkanımız, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara&[#]8221; diyerek yeni yaş gününü kutladı.

Uysal da kendisi için hazırlanan sürpriz doğum gününe teşekkür ederek, &[#]8220;Hep birlikte beraber nice yıllara&[#]8221; temennisinde bulundu.

Başkan Uysal&[#]8217;a, çalışma arkadaşlarının yanı sıra, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri de sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Zafer Sucu, Başkan Yardımcısı Sami Yavuz, Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Mısırlı ve Mustafa Yazıcıoğlu, Aynur Akcan ve işadamı Ahmet Yılmaz da makamında pasta keserek yaş gününü kutladı.
Editör: Pusula Gazetesi