İki yıl içinde bir meclis üyesine dört, diğerine ise iki kez görev yazıp, onların yerine sahte imza atarak yolluklarını alan ve belediyeyi zarara uğrattığı iddia edilen Zeki Kılınçarslan hakkında dava açılması bekleniyor.



Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan hakkındaki iddialarla ilgili görevlendirilen Mülkiye Müfettişleri çalışmalarına başladı.


Belediye meclis üyelerine seminer görevi yazıp, onların yerine eşini ve kızını tatile götürdüğü iddia edilen Zeki Kılınçarslan´ın ifadesine başvuran müfettişler incelemelerini derinleştirdiler. Olayda adı geçen iki meclis üyesinin de bilgisine başvuran İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri ilginç bilgilere ulaştılar. İki Meclis Üyesi sözü edilen seminerlere gitmediklerini, gitmedikleri halde kendi yerlerine sahte imzalar atıldığını söylediler.


Belediyeye gelen otel faturalarına bakıldığında ve otel kayıtları incelendiğinde Gökçebey´in CHP´li Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan´ın seminer adı altında eşi ve kızıyla tatile çıktığı ortaya çıktı.


AKARYAKIT İŞİ


Bu iddialardan sonra Gökçebey Belediyesi´nin akaryakıt ihalelerinin de mercek altına alınabileceği belirtiliyor.


Belediye´nin akaryakıt ihale ilanlarını Zonguldak yerel basınına vermediği, ilgisiz gazetelerde yayınlandığı, akaryakıt alımlarında bir istikrar bulunmadığı ileri sürülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi