MUHTARLARDAN ZİYARET

Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın, Murtaza Mahallesi Muhtarı Nihat Eken ve Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri, Başkan Uysal&[#]8217;a temennilerini ilettiler. Muhtarlar, görevinde başarı diledikleri Başkan Uysal ve ekibi ile 2019 yılına kadar halk için çalışmaya ve önemli hizmetler gerçekleştirmeye hazır olduklarını ifade ederlerken, yapılacak hizmetlerde muhtar olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

MADENCİLERDEN ZİYARET

Belediye Başkanı Uysal, muhtarların gerçekleştirdiği ziyaretin ardından da Amelebirliği Armutçuk Şubesi yöneticileri Çetin Yiğit ve Metin Artırmak ile çok sayıda maden işçisini makamında kabul etti. Ziyarette Yiğit ve Artırmak, Başkan Uysal ve ekibine görevinde başarı dilerken; &[#]8220;&[#]8230; Yapacağınız her çalışma ve hizmetin, ilçemizin her kesiminden insanı için faydalı olacağına yürekten inanıyoruz. Halka adına yapılacak bu çalışmalarda da size gereken desteği vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz&[#]8221; mesajını verdiler.

TEKTAŞ&[#]8217;TAN ZİYARET

Başkan Uysal, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş&[#]8217;ı konuk etti. Tektaş, gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Uysal&[#]8217;a üstün başarılar diledi. Tektaş, görevinin en güzel günlerinden bir kısmını Karadeniz Ereğli&[#]8217;de yaşayan biri olarak ilçenin her zaman çok iyi noktalarda olmasını gönülden dilediğini ifade ederken, bundan sonraki süreçte de Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin, ismi her yerde saygıyla anılan kentlerden biri olmaya devam edeceğine olan inancını ifade etti.

ARDAHANLILAR DERNEĞİ&[#]8217;NDEN ZİYARET

Ereğli Ardahanlılar Derneği Başkanı Atanur Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Turgay Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.

Dernek yöneticileri, Başkan Uysal&[#]8217;a başarı dileklerini iletirken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Uysal ise, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, &[#]8220;Bizim için sivil toplum örgütlerinin önemi çok büyük. Sivil toplum örgütleri ile birlikte işbirliği içinde Ereğli&[#]8217;ye güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi