KGD Başkanı Osman Sav, ziyarette yaptığı konuşmada, “Uzun ve meşakkatli bir seçim atmosferinden sonra yeniden Belediye Başkanlığı’na seçildiniz. Bundan sonra yeni bir dönem olarak görüyoruz. Yeni meclisimiz ve yeni projeler ile birlikte, Zonguldak çok daha fazla hizmet alır diye düşünüyoruz. Hayırlı olmasını diler, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise; “Seçim süreci atlatıldı ve güzel bir şekilde sonuçlandı. Aldığımız görevi en iyi şekilde yapabilmek adına da elimizden geleni yerine getireceğiz. Hepinize ziyaretlerinizden ötürü teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.

Rahatsızlığından ötürü ziyarete katılamayan KGD Başkan Yardımcısı ve Demir Medya Genel Koordinatörü Harun Ersoy ise, telefon ile bağlanarak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, gazeteci Harun Ersoy’un en yakın zamanda sağlığına kavuşarak, tekrar aramıza dönmesi temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi