ÇİMENOĞLU VE AK PARTİ ALAPLI YÖNETİMİNDEN ZİYARET

30 Mart yerel idareler seçimlerinde AK Parti’den Alaplı Belediye Başkanı Adayı gösterilen, ancak seçimi kaybeden eski Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Ziyarette, partili kadınlar tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a çiçek takdim edilirken, konuklarıyla bir süre görüşme yapan Başkan Uysal, ziyaretten dolayı teşekkür duygularını ifade etti. Nevzat Çimenoğlu’na görev yaptığı süre boyunca Alaplı için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Uysal, kendisine bundan sonraki meslek yaşamında da başarılar dilerken, Çimenoğlu da, konuşmasında, “Ereğli’de halkın teveccühünü sizden yana kullanması ve sizin gibi mesleğinde deneyimli ve çalışkan bir ismi görev başına getirmesi hepimizi çok mutlu etmiştir. Ben en içten duygularımla size ve ekibinize üstün başarılar diliyorum” dedi.

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette duygularını ifade eden Başol, “Belediye ile muhtarlarımız her zaman bir bütün olmuştur. Mahallelerimize getirilen hizmetlerde belediyemizin katkısı çok büyük... Biz muhtarlar olarak, belediyenin başında halka hizmet etmeye aç bir başkanımızın olmasından dolayı memnunuz. Bundan sonraki süreçte de Ereğli halkına her hizmetin zamanında ve en iyi biçimde ulaştırılması için muhtarlar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu düşüncelerle şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına size ve çalışma arkadaşlarınıza görevlerinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Başol ve dernek yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, konuklarına teşekkür etti. Yerel seçimlerin geride kaldığını ve artık vatandaşa hizmet etme döneminin başladığını kaydeden Başkan Uysal, “Artık hep birlikte önümüze bakacağız. Hepimiz ‘Ereğli’ye en güzel hizmeti nasıl verebiliriz?’ düşüncesi noktasında bütünlük içinde çalışmalıyız. Bu hizmetleri yaparken de hiçbir ayrım gözetmeden her mahalleye hak ettiği hizmetlerin fazlasını verebilmek adına da gerek şahsımın gerekse de ekibimin özveriyle görev yapacağından kuşkunuz olmamasını diliyorum” diye konuştu.

MÜFTÜ ALBAYRAK’TAN ZİYARET

Uysal, Ereğli Müftüsü Recai Albayrak ve Türk Kızılayı Ereğli Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Uysal’a bilgiler vermek ve görevinin hayırlı olmasını dilemek amacıyla saat belediyeye gelen Ereğli Müftüsü Albayrak’a, müftülük müdürleri de eşlik etti. Başkan Uysal’a, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in soyunu ifade eden bir tablo ile gül takdim eden Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, her yıl yurt genelinde kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenecek programlarla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretinde Belediye Başkanı Uysal’a hitaben bir konuşma yapan Müftü Albayrak, halka hizmet etmenin en önemli görevlerden biri olduğuna dikkat çekerek, böylesine önemli bir göreve talip olan Başkan Uysal ve tüm belediye ekibine başarı diledi. Albayrak ve beraberindekilere teşekkür eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, konuşmasında, halka hizmet etme yolunda gerekirse 365 gün 24 saat özveriyle görev yapan bir belediye kadrosu ile yola devam edeceklerini söyledi. Başkan Uysal, Kutlu Doğum Haftası’nın da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

TÜRK KIZILAYI EREĞLİ ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Kızılayı Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini de kabul etti. Ziyarette Dernek Şube Başkanı Yusuf Oktay’ın yanı sıra tüm Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Belediye Başkanı Uysal’a görevinde başarılar dileyen Başkan Oktay, Kızılay olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Ereğli Belediyesi ile uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ve gerektiğinde de dernek olarak belediyeye kendi alanlarıyla ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyaret dolayısıyla konuklarına teşekkür eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bundan sonraki hizmet ve faaliyetlerinde de Tük Kızılayı Ereğli Şubesi’ne başarılar diledi.

TÜRK METAL’DAN ZİYARET

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, şube yöneticiler ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 30 Mart tarihinin Ereğli için bir milat olduğunu ifade eden Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçe ekonomisinin eski gücüne kavuşabilmesi için tüm kurum ve kuruluşların bütünlük içinde olması gerektiğine dikkat çekti. Ereğli’de gerçek sevgi bağlarının bundan sonraki süreçte tesis edilebilmesi için Türk Metal Sendikası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydeden Odabaş, Erdemir işçilerinin de Ereğli’de kaos ortamı istemediğini ve şirketlerinin daha da büyümesi, rantabl çalışması ve bu sayede de yüzlerinin gülmesi için huzur ortamına ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Odabaş ve sendika yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, konuklarına hitaben yaptığı konuşmada, ilçenin yerel yönetiminde yeni bir sayfa açıldığını ve bu sayfanın da her zaman beyaz kalması için ellerinden geleni yapmaya söz verdiklerini söyledi. Erdemir işçilerinin ve sendika yöneticilerinin, Ereğli’nin kalkınması için barış ortamının mutlaka sağlanması yönünde yaptığı çağrıları halkın dikkate aldığını kaydeden Uysal, bundan sonraki süreçte Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin gerek Erdemir ve OYAK gerekse de Türk Metal Sendikası ile her zaman iyi diyaloglar içesinde olacağını ve Ereğli ekonomisinin canlanması adına yapılacak her mücadeleye destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

EREĞLİ DÜZCELİLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın makamında kabul ettiği sivil toplum örgütlerinden biri de Ereğli Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yöneticileri oldu. Dernek Başkanı Necat Bakan nezdinde gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticilerinden biri olan Belediye Meclis Üyesi Esra Alpago da hazır bulundu. Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ziyaretlerinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve ekibine, ilçeye hizmet etme yolunda başarılar dilediler.

Konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Uysal da konuşmasında farklı kültürlerden insanların bir arada yaşadıkları Ereğli’de tüm sivil toplum örgütleri ile olduğu gibi yöresel derneklerle de iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını ve halka verilecek her hizmette dernek yöneticileri ile omuz omuza çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi