Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Demir Medya bünyesindeki Yeni Adım Gazetesi ile Kanal-Z’nin muhabiri Ender Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Hakan Yüksel ile Kozlu Belediyesi personellerinden Hüseyin Yüksel’in dedeleri, Zonguldak Adliyesi Başkatipliği’nden emekli 87 yaşındaki Nuri Yüksel, dün Terakki Mahallesi’ndeki evinde hayatını kaybetti. Uzun süredir Alzheimer tedavisi gören 4 çocuk babası Nuri Yüksel için bugün öğle vakti Acılık Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürü Uğur Akdeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Ayhan Taşkın, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanvekili Musa Yüce, CHP Zonguldak İl Sekreteri Nurettin Yolcu, CHP İl Saymanı Ahmet Kaptan, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Merkez Hakem Kurulu (MHK) 11’inci Bölge Kurulu Üyesi Erol Pesen, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaatin Gonca, CHP Zonguldak eski İl Başkanı Osman Yayla, Zonguldak Marangoz, Mobilyacılar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İl Temsilcisi Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri, İncivez Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Cevher, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri, gazeteciler ile vatandaşlar katıldı.

Yüksel’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Beycuma beldesine bağlı Çamlık Mahallesi’ne götürüldü. Çamlık Mahallesi’nde kılınan cenaze namazına, Beycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Beycuma Belediye Başkan Adayı Vural Kundakçıoğlu da katıldı. Nuri Yüksel, evinin önünde helallik alındıktan sonra Çamlık Mahallesi Aile Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Pusula Gazetesi olarak, değerli büyüğümüz Nuri Yüksel’e Allah’tan rahmet, başta meslektaşımız Ender Yüksel olmak üzere ailesine başsağlığı dileriz.
Editör: Pusula Gazetesi