İZMİT MESAİSİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 22. hafta mücadelesinde konuk olacağı İzmit Belediyespor hazırlıklarına başladı.

Ligde üç haftalık kötü gidişe Kozlu Belediyespor galibiyetiyle son veren Kırmızı-Lacivertlilerde yüzler gülmeye başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yapılan ilk antrenmanda Zonguldak ekibi yenileme çalışması yaptı.

İKİ TAKIMI DA TEBRİK EDİYORUM!

Haftayı Kozlu Belediyespor galibiyetiyle kapatarak kötü gidişe dur dedikleri mutlu olduklarına değinen Teknik Direktör Cahit Terzi, “ Kozlu Belediyespor maçıyla çıkış yakaladık yeniden. Kozlu maçı bizim için moral oldu, motivasyon anlamında güzel oldu.

Net bir skorla maçı aldık, daha farklı da olabilirdi. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum çok iyi mücadele sergilediler. Kozlu Belediyespor ekibi genç bir kadroda sahip, disiplinli bir takım iyi mücadele ettiler. Bizim takımımızda tecrübeli, istediği zaman çoğu şeyi başarabiliyor. Onun için net bir skorla galibiyet aldık. “

8 AYLIK EMEĞİNİN KARŞILIĞI OLACAK

Kozlu maçının artık geride kaldığını ve İzmit maçının büyük önem taşıdığına değinen Terzi, “ Pazar günü biten maçın ardından önümüzde oynayacağımız İzmit Belediyespor karşılaşması büyük değer kazandı. Çünkü bu maçın önemini 8 ayla kıyaslıyorum, 8 ay verdiğimiz emeğin karşılığında bir maç olacak, bizim için dönüm maçı.

Kesinlikle puan kaybetmememiz gereken bir maç. Rakipte küme düşmemek için ligde mücadelesini gösteriyor, bizde tabi Şampiyonluk için savaşıyoruz. Bu hafta iyi hazırlanıp, iyi çalışıp İzmit’ten güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz.

ŞİMDİ GÜCÜMÜZE KAVUŞTUK!

Sakatların iyileşmesiyle eski güçlerine kavuştuklarını belirten Teknik Patron Terzi, “Takımda sevindirici olan durum şu ayrıca, sakat oyuncularımızın hepsi iyileşti. Biliyorsunuz 4 haftalık düşüşte sakatların rolü vardı. Tabi biz bunlara sığınmadık, hakem hatalarına da sığınmadık. Futbolda bunlar oluyor dedik. Sakat oyuncuların iyileşmesi takımımıza güç verdi. Ligde 5’te 5 yapıp, 6. maçta Play-Off maçını da kazanarak Spor Toto 3. Lige yükselmek istiyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi