Zonguldak Folklor Derneği (ZOFOD) Başkanı Mehmet Yıldız ve Derneğin onursal Başkanı Can Polat Pamay ile öğrenciler, Kilimli ve Çatalağzı Belediye Başkanlarını yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Yılmaz, ZOFOD´un çalışmaları ile ilgili Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim´e oluşturdukları Kömürkent Gençlik ve Spor Kulübü´nün çalışmaları hakkında bilgi vererek, başkanlardan yapacakları etkinliklerle ilgili destek istedi.


Özdemir´e çalışmalarında başarılar dileyen Derneğin Onursal Başkanı Can Polat Pamay da; "Zonguldak Folklor Derneği adına bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Yeni görevinizde başarılı olacağınıza inanıyorum. İnanıyoruz ki Kilimli için güzel çalışmalarda bulunacaksınız. Kilimli´deki yapacağınız eserlerinizi göreceğiz" dedi.


ZOFOD´a çalışmalarında destek sözü veren Özdemir, "Bizler gençlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Elimizden gelen imkanlar ölçüsünde gençlerimizin her zaman yanındayız. Bizler spor konusunda, halkoyunları konusunda gençlerimizi desteklemeye hazırız. Kilimli´de deniz sporları yapmak istiyoruz. Fakat deniz sporunu yapabilmemiz için mavi bayrak almamız gerekiyor. Bunu alabilmek içinde önce kanalizasyon sorununu çözmemiz gerekiyor. Çalışmalarınızda gereken desteğimizi her zaman sağlayacağız" şeklinde konuştu. Özdemir ve Alim, derneğin her türlü etkinliğine destek vermeyi sürdüreceklerini belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi