Türk Sanat Müziği Konserine Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık´ın yanısıra Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının yanısıra davetliler katıldı. Şef Orçun Çalkap nezaretinde salonu dolduran davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Belediye Türk Sanat Müziği Topluluğu´na davetliler de eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda TSM Korosu ve saz heyeti ayakta alkışlandı.


Konser sonunda bir konuşma yapan ve TSM Üyelerine eşi Neriman Posbıyık ile birlikte çiçek veren Başkan Posbıyık, "Muhteşem bir konser, adeta kulaklarımızın pası silindi.


Bütün ekibi kutluyorum. Ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Belediye olarak sosyal ve sanatsal faaliyetlerde iddialıyız; Ereğli´den birçok arkadaşımıza destek olarak ülkemize tanıttık. Bu grubumuzu da ülkemize tanıtacağız. Etkinliklerimiz önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Sizleri yürekten alkışlıyorum" dedi.


Başkan Posbıyık´ın " Bu koroya beni de dahil etmenizi istiyorum; solo bir çalışma yapabilirim ve ´Söm söm yarim´ şarkısını çok iyi söylerim ve oynarım" demesinin ardından TSM Saz Heyeti söm söm yarim müziğini çalmaya başlarken Başkan Posbıyık ve eşi TSM Üyeleri ile birlikte bir süre oynadı.

Editör: Pusula Gazetesi