Malkoç, &[#]8220;Hayırlı olsun yeni göreviniz. İnşallah Allah sizleri utandırmaz, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.

Başkan İsmet Akdemir ve yönetimi ile makamında Malkoç ve ekibi bir süre sohbet ederken burada konuşan Akdemir, esnaf olarak belediye başkan adaylarından olan taleplerini sıraladı. Akdemir, &[#]8220;Hoş geldiniz diyoruz, seçim çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Bizim esnafımızın özellikle belediye ile ilgili talepleri var. Başkan olursanız bu taleplerimizi değerlendirmenizi rica edeceğim. Devrek içinde bir otopark sorunumuz ve pazaryeri sorunumuz var. Bununla ilgili proje yapmanızı istiyoruz ve bu projelerinize tüm esnaflarımız adına destek vereceğimizin sözünü de sizlere veriyoruz. Göçü durdurmanızı bunu teşvik ya da sekteröl teşvik ile olacağını inanıyoruz. Sanayi esnafımıza can suyu gibi gelecek olan araç muayene istasyonu kurulmasını da istiyoruz&[#]8221; dedi.

Devrek&[#]8217;te esnafın çok zor durumda olduğunu yakından bilen biri olduğunun altını çizen ve her zaman esnafın yanında olacağını ifade eden Malkoç ise, &[#]8220;Meclis üyelerimin çoğu esnaflardan ve işadamlarından oluşuyor. Burada yaşıyorlar ve sorunları sizler ve bizler gibi bilen insanlar. Özellikle buna ve Devrek sevdalısı olmalarına hizmet edecek insanlar olmasına dikkat ettik. Talepleriniz konusuna gelince pazar yeri ile ilgili projemiz var. Altı otopark, zemini sebze pazarı, üst katı ise giyim pazarı olacak olan bir projemiz var. İleriki aşamada da tabii ki buranın çevresindeki dükkanları da yenileyeceğiz. Bu dükkanlar yenilenirken de aynı kişileri yeni dükkanlara taşıyacağız kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Ben yıllardır sizin içinizdeyim esnaflık yapıyorum, ticaretle uğraşıyorum. ESO&[#]8217;nun TSO&[#]8217;nun belediyenin ve devletin birlikte çalışmasından yanayım. Hangi siyasi parti olursa olsun hiç fark etmez Devrek için ne gerekiyorsa bunları yapmaya biz hazırız. 4 Mart 2014 Salı günü saat 17.00&[#]8217;de Çınar Otel&[#]8217;de Devrek ile ilgili projelerimizi açıklayacağız eksiklerimiz varsa sizlerden bunları tamamlamanızı da bekliyor sizleri de oraya davet ediyoruz. Projelerimiz siz esnafları ilgilendiren projeler olacak. Eski terminali Devrek&[#]8217;in turizm merkezi yapacağız. Orada otantik dükkanlar yapacağız. Birlikte çalışmak zorundayız. Özellikle yerli esnafa önem ve destek vereceğiz. Her şey Devrek için olacak. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin CHP olarak bize destek vermenizi sizlerden istiyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi