Aylık olarak gerçekleştirilen Çaycuma TSO Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Zeki Yurtbay başkanlığında yapıldı. Aylık hesapların görüşülerek onaylanmasının ardından bölge kalkınması için gerekli olan Filyos Vadi Projesi ile ilgili oluşturulmasına karar verilen çalışma komisyonunun kapsamının genişletilmesi; bölge belediyeleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer sivil toplum örgütlerinden temsilcilerinde davet edileceği geniş katılımlı bir toplantı ile yatırımların çabuklaştırılması ve çoğaltılması ile ilgili bölge adına ortak hareket edilerek yapılması gereken çalışmaların şekillendirilmesine karar verildi.


Toplantı sonrasında Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık şunları söyledi; "Oda meclisimiz her ay toplanarak Odamızın faaliyetlerini şekillendirmekte ve bölge ile ilgili önemli konuları değerlendirmektedir. Filyos Projesi´nin takibi için önemli ve geniş katılımlı bir çalışma başlatıyoruz.


Çalışmamıza valimizi, kaymakamımızı, belediye başkanlarımızı, siyasi partilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizin temsilcileri ile devam etmek istiyoruz. Bölgemiz adına sesimizi ayrı ayrı cılız bir şekilde duyurmaktansa, tek ve gür bir şekilde duyurmak gerektiği için bu kararımızın hayata geçmesi oldukça önemlidir.


Tüm arkadaşlarımızla ortak amacımız olan bölgemizin kalkınması ve bölge insanımızın refahı için kendi kulvarlarımızda hizmet veriyoruz. Bu da ortak hareket etmemizi kolaylaştıracak ve ufkumuzu açarak yeni çalışmalara da ilham olacaktır.


En kısa zamanda çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını görmek dileğiyle saygılar sunarım."

Editör: Pusula Gazetesi